Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinaire agenda & feestdagen

Bekijk hieronder onze culinaire agenda gedurende het jaar.

Culinaire agenda & feestdagen

  • High Wine

    High Wine

    Op zondag 17 maart en 7 april 2019 om 15:00 uur kunt u deelnemen aan onze High Wine.
    Een wijnproeverij van 6 wijnen en bijpassende hapjes.
    Een echte traktatie!

    High wine
  • Paasbrunch

    Paasbrunch

    Op Paaszondag, 21 april 2019, presenteren wij een heerlijke Paasbrunch inclusief een 'Hollands' drankenassortiment.

    Wij ontvangen u om 12:00 uur met een feestelijk welkomstdrankje.

    Paasbrunch
  • Asperge-avond

    Asperge-avond

    Een avond genieten van de lekkerste asperge-gerechten!

    Vrijdag 3 mei staat volledig in het teken van het heerlijke "witte goud".
    Wij serveren u een heerlijk 3-, 4- of 5-gangen diner bereid met de beste asperges.

    Asperge-Avond
  • High Tea

    High Tea

    Verwen uzelf en neem deel aan onze High Tea op 21 juli en/of 11 augustus om 13:00 uur. Een uitgebreid selectie aan hartige en zoete lekkernijen. Een echte traktatie!

    High Tea
  • Wildavond

    Wildavond

    Onze wildavond vindt plaats op 15 november 2019 vanaf 18:00 uur. Kom genieten van heerlijke wildgerechten! U wordt ontvangen met een aperitief in ons restaurant. Aansluitend serveren wij u ons 3-, 4- of 5-gangen wildmenu.

    Wildavond
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
263 beoordelingen
Marc Cels
Hotel Kasteel Bloemendal 
rustig genieten met waardigheid omgeven

gerechten waren fijn en divers