Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Ambiance

Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties.

Voorgerecht

  • Rilette van kabeljauw

    met Hollandse garnalen, loempia van oosterse groenten en een crème van sesam

Soep

  • Pompoensoep

    met een toffee van pompoen en tinten van limoen

Tussengerecht

  • Roodpootpatrijs

    met een compote van sjalot en een saus van jeneverbessen

Hoofdgerecht

  • Kalfslende

    met een smeuïge crème van bloemkool en miso, groene kruiden gnocchi en een saus van aceto balsamico

Dessert

Keuze uit de volgende 2 gerechten:
  • Taartje van witte chocolade en abrikoos

    met structuren van yoghurt

  • Kaasplankje

    met een selectie van vijf verschillende kazen

    (additioneel €4,50 p.p.)

Tarieven

Deze menu‘s gelieve per tafel te bestellen. | Indien u een tussengerecht neemt, in plaats van soep berekenen wij hiervoor een toeslag van € 5,50 p.p.
  • 3 gangen

    39,50
  • 4 gangen

    49,50
  • 5 gangen

    59,50

Wijnarrangement

Graag serveren wij u een bijpassend wijnarrangement bij uw keuze.
  • 3 wijnen

    20,00
  • 4 wijnen

    25,00
  • 5 wijnen

    30,00