Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Ambiance

Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties.

Voorgerecht

  • Zalm gemarineerd met koriander en citrus

    geserveerd met een gyoza gamba, venkelsalade en een soja dressing

Soep

  • Wortel-kokos soep

    met een crouton van citroengras en rode peper

Tussengerecht

  • Terrine van kalfszwezerik en sukade

    geserveerd met Le Puy linzen en saus van gember en rode ui

Hoofdgerecht

  • Eendenborstfilet met een jus van blauwe bessen

    knolselderij en bouchon aardappel

Dessert

Keuze uit de volgende 2 gerechten:
  • Chocolade brownie

    met amarena kersen en pistache-ijs

  • Kaasplankje

    met een selectie van vijf verschillende kazen

    (additioneel €4,50 p.p.)

Tarieven

Deze menu‘s gelieve per tafel te bestellen. | Indien u een tussengerecht neemt, in plaats van soep berekenen wij hiervoor een toeslag van € 5,50 p.p.
  • 3 gangen

    39,50
  • 4 gangen

    49,50
  • 5 gangen

    59,50

Wijnarrangement

Graag serveren wij u een bijpassend wijnarrangement bij uw keuze.
  • 3 wijnen

    20,00
  • 4 wijnen

    26,50
  • 5 wijnen

    33,00