Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Ambiance

Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties.

Voorgerecht

  • Kalfspastrami

    met een luchtige mierikswortelcrème en een pancetta bitterbal

Soep

  • Fluweelzachte witlof velouté

    met Gulpener mosterd mascarpone en Livarham

Tussengerecht

  • Licht gerookt piepkuiken

    met vanilleprei en Vadouvan saus

Hoofdgerecht

  • Duo van wildzwijnfilet en -wang

    met een rode wijn saus, een vleugje sinaasappel,Pastinaak-hazelnoot crème en gnocchi

Dessert

Keuze uit de volgende 2 gerechten:
  • Marquise van pure chocolade

    met twee bereidingen van witte chocolade en een garnituur van passievrucht

  • Kaasplankje

    met een selectie van vijf verschillende kazen

    (additioneel €4,50 p.p.)

Tarieven

Deze menu‘s gelieve per tafel te bestellen. | Indien u een tussengerecht neemt, in plaats van soep of een dessert berekenen wij u hiervoor een toeslag van € 5,50 p.p.
  • 3 gangen

    37,50
  • 4 gangen

    47,50
  • 5 gangen

    57,50