Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Du Chef

Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties.

Voorgerecht

  • Carpaccio van kalf met witlof en olijven

    gekonfijt kalfsstaartstuk van Eco Fields geserveerd met een Vadouvan crumble

Soep

  • Paddenstoelenbouillon

    met shiitake en oesterzwam

Tussengerecht

  • Gegrilde heilbotfilet

    met gerookte paling en een rode bieten jus

Hoofdgerecht

  • Diamanthaas rossini

    met een Marsala saus en ratatouille

Dessert

  • Tarte Tatin

    met vanilleschuim en boerenjongenijs

  • Kaasplankje

    met een selectie van vijf verschillende kazen

    ( €4,50 p.p.)

Tarieven

Indien u een tussengerecht neemt, in plaats van soep berekenen wij hiervoor een toeslag van € 5,50 p.p.
  • 3 gangen

    39,50
  • 4 gangen

    49,50
  • 5 gangen

    59,50

Wijnarrangement

Graag serveren wij u een bijpassend wijnarrangement bij uw keuze. | Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten? Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.
  • 3 Wijnen

    20,00
  • 4 Wijnen

    26,50
  • 5 Wijnen

    33,00