Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Du Chef

Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties.

Voorgerecht

  • Salade van knolselderij en confit van eend, gerookte eend

    geserveerd met een frisse dressing van granaatappel

Soep

  • Runderbouillon

    met duxelles van kastanje champignons en roggebrood

Tussengerecht

  • Doradefilet

    met gegrilde coquille en jus van tomaat en basilicum

Hoofdgerecht

  • Hertenrugfilet

    met een saus van rode port en sinaasappel, zoete aardappel met macadamia noten

Dessert

  • Panna cotta

    met sinaasappelkaramel, ganache van pure chocolade
    en een lolly van karamel

  • Kaasplankje

    met een selectie van vijf verschillende kazen

    ( €4,50 p.p.)

Tarieven

Indien u een tussengerecht neemt, in plaats van soep berekenen wij hiervoor een toeslag van € 5,50 p.p.
  • 3 gangen

    39,50
  • 4 gangen

    49,50
  • 5 gangen

    59,50

Wijnarrangement

Graag serveren wij u een bijpassend wijnarrangement bij uw keuze. | Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten? Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.
  • 3 Wijnen

    20,00
  • 4 Wijnen

    25,00
  • 5 Wijnen

    30,00