Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Du Chef

Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties.

Voorgerecht

  • In rode biet gemarineerde Noorse zalm

    met zoetzure knolselderij en sesamcrème

Soep

  • Runderbouillon

    met een garnituur van oester- en beukenzwam

Tussengerecht

  • Gegrilde kabeljauw

    met gelakt buikspek en een saus van gepofte paprika

Hoofdgerecht

  • Kalfshaas

    met een morillessaus en een aardappelmousseline verrijkt met kalfssukade

Dessert

  • Blackberry Cheesecake

    geserveerd met gepocheerde peer, een meringue van vlierbessensiroop en cassissorbetijs

  • Kaasplankje

    met een selectie van vijf verschillende kazen

    ( €4,50 p.p.)

Wijnen

Dit menu is tevens uit te breiden met bijpassende wijnen. | Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten? Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.
  • 3 Wijnen

    20,00
  • 4 Wijnen

    25,00
  • 5 Wijnen

    30,00