Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, een zakelijke bijeenkomst of een romantisch diner, verwelkomen wij u met veel plezier in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties. Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij vragen u om hen aan te kondigen.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Zalm gemarineerd

    16,00

    met koriander en citrus, geserveerd met een gyoza gamba, venkelsalade en een soja dressing

  • Carpaccio van kalf

    16,00

    met witlof en olijven, gekonfijt kalfsstaartstuk van Eco Fields geserveerd met een Vadouvan crumble

  • Halve kreeft

    19,50

    met een chutney van mango en een kruidige couscous salade

  • Rundercarpaccio

    16,50

    van Black Angus rund met crème van eendenlever en mayonaise van zwarte truffel

  • Tartelette gevuld

    14,50

    met schorseneren, pastinaak en Eryngii paddenstoelen en een kerrie appel dressing

  • Proeverij du chef

    19,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Wortel-kokos soep

    9,50

    met een crouton van citroengras en rode peper

  • Paddenstoelenbouillon

    9,50

    met shiitake en oesterzwam

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Tussengerechten

Tussengerechten

verschillende tussengerechten
  • Terrine van kalfszwezerik

    16,50

    en sukade, geserveerd met Le Puy linzen en saus van gember en rode ui

  • Duett von Kalb

    16,50

    Terrine von Bries und Sukkade, serviert mit Le Puy Linsen

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vishoofdgerechten

Vishoofdgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Doradefilet

    27,50

    met gegrilde coquille en jus van tomaat en basilicum

  • Op de huid gebakken kabeljauw

    26,50

    met risotto van zuurkool en een saus van sereh

  • Canadese hele kreeft

    38,50

    met zwarte pasta, citrusvrucht en kreeftenjus

  • Gebakken zeetong à la meunière

    42,50
  • Gemengde salade met gebakken scampi’s

    19,50

    kappertjes, olijven en een frisse huisdressing

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vleeshoofdgerechten

Vleeshoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Runderhaas

    27,50

    met een roulleaux van runderwang en rode wijn saus

  • Eendenborstfilet

    26,50

    met een jus van blauwe bessen, knolselderij en bouchon aardappel

  • Duo van parelhoen

    26,50

    geserveerd met een jus van madeira en druiven en romige koolrabi

  • Diamanthaas rossini

    25,50

    met een Marsala saus en ratatouille

  • Kalfslende

    25,50

    met een smeuïge crème van bloemkool en miso, groene kruiden gnocchi en een saus van aceto balsamico

  • Gemengde salade met gebraden ossenhaaspuntjes

    19,50

    rucola, Parmezaanse kaas en een aceto balsamico dressing

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Desserts

Desserts

onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Chocolade brownie

    9,50

    met amarena kersen en pistache-ijs

  • Tarte tatin

    9,50

    met vanilleschuim en boerenjongenijs

  • Parfait van stroopwafel

    9,50

    met gepocheerde peer, Poire Williams meringue en witte chocolademousse

  • Kaasplankje

    12,50

    met een selectie van vijf verschillende kazen

  • Grand Dessert Bloemendal

    25,00

    (voor twee personen)

    Verschillende zoete lekkernijen. Laat u verrassen!

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu à € 39,50

Vegetarisch menu

3 gangen €35,00| 4 gangen €45,00
  • Tartelette *

    gevuld met schorseneren, pastinaak en Eryngii paddenstoelen en een kerrie appel dressing

    * Vegetarisch
  • ***

  • Wortel-kokos soep *

    met een crouton van citroengras en rode peper

    * Vegetarisch
  • ***

  • Kruidige bulgur *

    met gepofte paprika, kappertjes, zoetzure venkelsalade en een saus van tomaat en citroen

    * Vegetarisch
  • ***

  • Parfait van stroopwafel

    met gepocheerde peer, Poire Williams meringue en witte chocolademousse

Kindermenu

Kindermenu

Menuprijs: €9,50
  • Biefstukje, kipnuggets of schnitzel

    met groenten, frietjes, appelmoes en mayonaise of een pasta met bolognesesaus

  • Kindersurprise

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.