A la carte
Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, een zakelijke bijeenkomst of een romantisch diner, verwelkomen wij u met veel plezier in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige binnenplaats. Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties. Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij vragen u om hen aan te kondigen.

Voorgerechten
Kalfspastrami
16,00 met een luchtige mierikswortelcrème en een pancetta bitterbal
In rode biet gemarineerde Noorse zalm
16,00 met zoetzure knolselderij en sesamcrème
Halve kreeft
19,50 met een gel van mango en een crostini van focaccia met courgettechutney
Rundercarpaccio
16,50 van black angus rund, eendenlevercreme en vijgen
Bloemkool pannacotta
14,50 met een Japans omelet en een hartige tomatenchutney
Proeverij du chef
19,50
Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Soepen
Fluweelzachte witlof velouté
9,50 met Gulpener mosterd mascarpone en Livarham
Runderbouillon
9,50 met een garnituur van oester- en beukenzwam
Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Tussengerechten
Licht gerookt piepkuiken
16,50 met vanilleprei en Vadouvan saus
Gegrilde kabeljauw
16,50 gelakt buikspek en een saus van gepofte paprika
Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vishoofdgerechten
Gegrilde zeebaarsfilet
27,50 met hollandse garnalen en serehjus
Op de huid gebakken schelvis
26,50 met coquille en een kreeftensaus
Canadese hele kreeft
38,50 met zwarte pasta, citrusvrucht en kreeftenjus
Gebakken zeetong à la meunière
42,50
Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vleeshoofdgerechten
Runderhaas
27,50 met een roulleaux van runderwang en rode port saus
Duo van wildzwijnfilet en -wang
26,50 met een rode wijn saus, een vleugje sinaasappel,Pastinaak-hazelnoot crème en gnocchi
Kalfshaas
26,50 met een morillessaus en een aardappelmousseline verrijkt met kalfssukade
Heel piepkuiken
25,50 met vanilleprei en Vadouvan saus
Filet en roulleux
28,50 van graan gevogelte, een crumble van ras el hanout met marsalasaus
Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Desserts
Huisgemaakte wortelcake
9,50 met flan van sinaasappel en basilicum ijs
Warm chocolade taartje
9,50 met Banyuls en specerijen geserveerd met een compôte van ananas en vanille ijs
Blackberry Cheesecake
9,50 geserveerd met gepocheerde peer, een meringue van vlierbessensiroop en cassissorbetijs
Kaasplankje
12,50 met een selectie van vijf verschillende kazen
Grand Dessert Bloemendal
25,00 (voor twee personen)
Verschillende zoete lekkernijen. Laat u verrassen!
Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vegetarisch menu
Vegetarisch menu
3 gangen €33,50 | 4 gangen €42,50
Bloemkool pannacotta *
met een Japans omelet en een hartige tomatenchutney
* Vegetarisch***
Fluweelzachte witlof velouté *
met Gulpener mosterd mascarpone
* Vegetarisch***
Quinoa *
met gekonfijte citroen, spinazie en lente ui, geserveerd met gember jus
* Vegetarisch***
Marquise van pure chocolade *
met 2 bereidingen van witte chocolade en een garnituur van passievrucht
* Vegetarisch

Kindermenu
Biefstukje, kipnuggets of schnitzel
met groenten, frietjes, appelmoes en mayonaise of een pasta met bolognesesaus
Kindersurprise
Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?
Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.