Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, een zakelijke bijeenkomst of een romantisch diner, verwelkomen wij u met veel plezier in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige binnenplaats. Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties. Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij vragen u om hen aan te kondigen.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Gegrilde schelvis en paling

    16,00

    met fijne couscous en een dressing van rode biet

  • Duo van zacht gegaarde livarlende

    16,00

    en rilette met Limburgse mosterd en knapperige seizoensgroente

  • Halve kreeft

    19,50

    met een gel van mango en een crostini van focaccia met tomatenchutney

  • Rundercarpaccio

    16,50

    met een frisse salade, eendenlever en Parmezaanse kaas

  • Créme brulee

    14,50

    van geitenkaas met een compote van rode ui, abrikoos en walnoot

  • Proeverij du chef

    19,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Krachtige gevogeltebouillon

    9,50

    met een scheutje sherry en shiitake paddestoelen

  • Romige pompoensoep

    9,50

    met mascarpone en een vleugje dragon

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Tussengerechten

Tussengerechten

verschillende tussengerechten
  • Gebakken kabeljauw

    16,50

    geserveerd op crouton met gamba, pickles van mosterdzaadjes en een saus van saffraan

  • Roodpoot patrijs

    16,50

    met macadamianoten en een jus van marsala

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vishoofdgerechten

Vishoofdgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Dorade filet

    27,50

    met hollandse garnalen, een mousseline van aardappel en serehjus

  • Gegrilde kabeljauwfilet

    26,50

    met een anti-boise van tomaat, een basilicumsaus en auberginekaviaar

  • Canadese hele kreeft

    38,50

    met zwarte pasta, citrusvrucht en kreeftenjus

  • Gebakken zeetong à la meunière

    42,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vleeshoofdgerechten

Vleeshoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Runderhaas

    27,50

    met een roulleaux van runderwang en rode port saus

  • Bresse duif

    26,50

    met aardappel poffertjes en een jus met boerenjongens

  • Hertenrugfilet

    26,50

    met een saus van bramen en rode port

  • Diamanthaas

    25,50

    verrijkt met eendenlever en een truffeljus

  • Eendenborstfilet met marsalasaus

    28,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Desserts

Desserts

onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Huisgemaakte wortelcake

    9,50

    met flan van sinaasappel en basilicum ijs

  • Taartje van mandarijn

    9,50

    met een hangop van Limburgse boerenkwark en kaneelijs

  • Tarte tatin

    9,50

    met een klassieke vanillesaus en bastogneijs

  • Kaasplankje

    12,50

    met een selectie van vijf verschillende kazen

  • Grand Dessert Bloemendal

    25,00

    (voor twee personen)

    Verschillende zoete lekkernijen. Laat u verrassen!

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu à € 39,50
  • Créme brulee *

    van geitenkaas met een compote van rode ui, abrikoos en walnoot

    * Vegetarisch
  • Romige pompoensoep *

    met mascarpone en een vleugje dragon

    * Vegetarisch
  • Pannenkoek van kikkererwten *

    een couscous van bloemkool en gemarineerde kastanjes

    * Vegetarisch
  • Petit coupe café noir *

    met sinaasappel

    * Vegetarisch

3 gangen ~ € 33,50
4 gangen ~ € 42,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Kindermenu

Kindermenu

  • Biefstukje, kipnuggets of schnitzel

    9,50

    met groenten, frietjes, appelmoes en mayonaise of een pasta met bolognesesaus

  • Kindersurprise

    9,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.