Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, een zakelijke bijeenkomst of een romantisch diner, verwelkomen wij u met veel plezier in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige binnenplaats. Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties. Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij vragen u om hen aan te kondigen.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Kalfspastrami

    16,00

    met een luchtige mierikswortelcrème en een pancetta bitterbal

  • In rode biet gemarineerde Noorse zalm

    16,00

    met zoetzure knolselderij en sesamcrème

  • Halve kreeft

    19,50

    met een gel van mango en een crostini van focaccia met courgettechutney

  • Rundercarpaccio

    16,50

    van black angus rund, eendenlevercreme en vijgen

  • Bloemkool pannacotta

    14,50

    met een Japans omelet en een hartige tomatenchutney

  • Proeverij du chef

    19,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Fluweelzachte witlof velouté

    9,50

    met Gulpener mosterd mascarpone en Livarham

  • Runderbouillon

    9,50

    met een garnituur van oester- en beukenzwam

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Tussengerechten

Tussengerechten

verschillende tussengerechten
  • Licht gerookt piepkuiken

    16,50

    met vanilleprei en Vadouvan saus

  • Gegrilde kabeljauw

    16,50

    gelakt buikspek en een saus van gepofte paprika

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vishoofdgerechten

Vishoofdgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Gegrilde zeebaarsfilet

    27,50

    met hollandse garnalen en serehjus

  • Op de huid gebakken schelvis

    26,50

    met coquille en een kreeftensaus

  • Canadese hele kreeft

    38,50

    met zwarte pasta, citrusvrucht en kreeftenjus

  • Gebakken zeetong à la meunière

    42,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vleeshoofdgerechten

Vleeshoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Runderhaas

    27,50

    met een roulleaux van runderwang en rode port saus

  • Duo van wildzwijnfilet en -wang

    26,50

    met een rode wijn saus, een vleugje sinaasappel,Pastinaak-hazelnoot crème en gnocchi

  • Kalfshaas

    26,50

    met een morillessaus en een aardappelmousseline verrijkt met kalfssukade

  • Heel piepkuiken

    25,50

    met vanilleprei en Vadouvan saus

  • Filet en roulleux

    28,50

    van graan gevogelte, een crumble van ras el hanout met marsalasaus

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Desserts

Desserts

onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Huisgemaakte wortelcake

    9,50

    met flan van sinaasappel en basilicum ijs

  • Warm chocolade taartje

    9,50

    met Banyuls en specerijen geserveerd met een compôte van ananas en vanille ijs

  • Blackberry Cheesecake

    9,50

    geserveerd met gepocheerde peer, een meringue van vlierbessensiroop en cassissorbetijs

  • Kaasplankje

    12,50

    met een selectie van vijf verschillende kazen

  • Grand Dessert Bloemendal

    25,00

    (voor twee personen)

    Verschillende zoete lekkernijen. Laat u verrassen!

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu à € 39,50

Vegetarisch menu

3 gangen €33,50 | 4 gangen €42,50
  • Bloemkool pannacotta *

    met een Japans omelet en een hartige tomatenchutney

    * Vegetarisch
  • ***

  • Fluweelzachte witlof velouté *

    met Gulpener mosterd mascarpone

    * Vegetarisch
  • ***

  • Quinoa *

    met gekonfijte citroen, spinazie en lente ui, geserveerd met gember jus

    * Vegetarisch
  • ***

  • Marquise van pure chocolade *

    met 2 bereidingen van witte chocolade en een garnituur van passievrucht

    * Vegetarisch
Kindermenu

Kindermenu

Menuprijs: €9,50
  • Biefstukje, kipnuggets of schnitzel

    met groenten, frietjes, appelmoes en mayonaise of een pasta met bolognesesaus

  • Kindersurprise

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.