Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, een zakelijke bijeenkomst of een romantisch diner, verwelkomen wij u met veel plezier in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties. Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij vragen u om hen aan te kondigen.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Rilette van kabeljauw

    16,00

    met Hollandse garnalen, loempia van oosterse groenten en een crème van sesam

  • Salade van knolselderij en confit van eend, gerookte eend

    16,00

    geserveerd met een frisse dressing van granaatappel

  • Halve kreeft

    19,50

    met een chutney van mango en een kruidige couscous salade

  • Rundercarpaccio

    16,50

    van Black Angus rund met crème van eendenlever en mayonaise van zwarte truffel

  • Salade van couscous

    14,50

    Salade van couscous met kikkererwten, gel van munt en zoetzure groenten

  • Proeverij du chef

    19,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Pompoensoep

    9,50

    Pompoensoep met een toffee van pompoen en tinten van limoen

  • Runderbouillon

    9,50

    met duxelles van kastanje champignons en roggebrood

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Tussengerechten

Tussengerechten

verschillende tussengerechten
  • Roodpoot patrijs

    16,50

    met een compote van sjalot en een saus van jeneverbessen

  • Doradefilet

    16,50

    met gegrilde coquille en jus van tomaat en basilicum

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vishoofdgerechten

Vishoofdgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Doradefilet

    27,50

    met gegrilde coquille en jus van tomaat en basilicum

  • Op de huid gebakken kabeljauw,

    26,50

    met risotto van zuurkool en een saus van sereh

  • Canadese hele kreeft

    38,50

    met zwarte pasta, citrusvrucht en kreeftenjus

  • Gebakken zeetong à la meunière

    42,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vleeshoofdgerechten

Vleeshoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Runderhaas

    27,50

    met een roulleaux van runderwang en rode wijn saus

  • Hertenrugfilet

    26,50

    met een saus van rode port en sinaasappel, zoete aardappel met macadamia noten

  • Duo van parelhoen

    26,50

    geserveerd met een jus van madeira en druiven en romige koolrabi

  • Kalfslende

    25,50

    met een smeuïge crème van bloemkool en miso, groene kruiden gnocchi en een saus van aceto balsamico

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Desserts

Desserts

onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Taartje van witte chocolade en abrikoos

    9,50

    met structuren van yoghurt

  • Panna cotta

    9,50

    met sinaasappelkaramel, ganache van pure chocolade en een lolly van karamelet sinaasappelkaramel, ganache van pure chocolade en een lolly van karamel

  • Moelleux van pure chocolade

    9,50

    met gemarineerde ananas

  • Kaasplankje

    12,50

    met een selectie van vijf verschillende kazen

  • Grand Dessert Bloemendal

    25,00

    (voor twee personen)

    Verschillende zoete lekkernijen. Laat u verrassen!

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu à € 39,50

Vegetarisch menu

3 gangen €35,00| 4 gangen €45,00
  • Salade van couscous *

    met kikkererwten, gel van munt en zoetzure groenten

    * Vegetarisch
  • ***

  • Pompoensoep *

    met tinten van gember en limoen en zoetzure
    pompoen rolletjes

    * Vegetarisch
  • ***

  • Pappadum *

    met linzen en Manchegokaas, gegrilde portobello en een saus van rode biet

    * Vegetarisch
  • ***

  • Moelleux van pure chocolade

    met gemarineerde ananas

Kindermenu

Kindermenu

Menuprijs: €9,50
  • Biefstukje, kipnuggets of schnitzel

    met groenten, frietjes, appelmoes en mayonaise of een pasta met bolognesesaus

  • Kindersurprise

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.