Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, een zakelijke bijeenkomst of een romantisch diner, verwelkomen wij u met veel plezier in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Onze chef-kok Arjan ten Hoven en zijn witte brigade zal u verrassen met heerlijke en fantastische creaties. Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij vragen u om hen aan te kondigen.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Dungesneden en gegrilde tonijn

    16,00

    geserveerd met groene asperges en Caçik schuim

  • Tartaar van kalf

    16,00

    geserveerd met een bitterbal van oude kaas en zoetzure groenten

  • Halve kreeft

    19,50

    met groene asperges en een gepocheerd eitje

  • Rundercarpaccio

    16,50

    van Black Angus rund met crème van eendenlever en aspergepunten

  • Japanse omelet

    14,50

    met een hartige tomatenchutney en tagliatelle van asperges

  • Proeverij du chef

    19,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Velouté van Roseval en prei

    9,50

    met een paddenstoelentapenade

  • Oosterse bouillon

    9,50

    met lente-ui

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Tussengerechten

Tussengerechten

verschillende tussengerechten
  • Gekonfijte kalfspicanha

    16,50

    met frisse citruscrumble en een gerookte paprikasaus

  • Gegrilde scholfilet

    16,50

    met een ravioli van rivierkreeften en dragon saus

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vishoofdgerechten

Vishoofdgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Scholfilet

    27,50

    met rivierkreeftstaarten en dragonsaus

  • Op de huid gebakken schelvis

    26,50

    met gamba’s en piperade saus

  • Canadese hele kreeft

    38,50

    met zwarte pasta, citrusvrucht en kreeftenjus

  • Gebakken zeetong à la meunière

    42,50

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vleeshoofdgerechten

Vleeshoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Runderhaas

    27,50

    met een roulleaux van runderwang en rode port saus

  • Lamsrack

    26,50

    met gepofte knoflookjus, witte asperges en polenta met salie

  • Duo van parelhoen

    26,50

    geserveerd met een jus van kerrie en druiven, crème van doperwten en romige koolrabi

  • Kalfshaas

    25,50

    met een provençaalse saus en een aardappelmousseline verrijkt met kalfssukade

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Desserts

Desserts

onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Moelleux van witte chocolade

    9,50

    met gemarineerde aardbeien en sorbet van watermeloen

  • Citroentaartje

    9,50

    met een piña colada macaron en gemarineerde ananas

  • Blackberry Cheesecake

    9,50

    geserveerd met gepocheerde peer, een meringue van vlierbessensiroop en cassissorbetijs

  • Kaasplankje

    12,50

    met een selectie van vijf verschillende kazen

  • Grand Dessert Bloemendal

    25,00

    (voor twee personen)

    Verschillende zoete lekkernijen. Laat u verrassen!

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu à € 39,50

Vegetarisch menu

3 gangen €35,00| 4 gangen €45,00
  • Velouté van Roseval en prei *

    met een paddenstoelentapenade

    * Vegetarisch
  • ***

  • Zoet-zure parelcouscous *

    met een crème van hazelnoten, gegrilde groene asperge en een gemberjus

    * Vegetarisch
  • ***

  • Taartje van framboos *

    met sorbetijs

    * Vegetarisch
Kindermenu

Kindermenu

Menuprijs: €9,50
  • Biefstukje, kipnuggets of schnitzel

    met groenten, frietjes, appelmoes en mayonaise of een pasta met bolognesesaus

  • Kindersurprise

Wenst u meer informatie over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten?

Ons bedienend personeel informeert u hier graag over.