Direct naar de contentDirect naar de footer

André Rieu 2018 arrangement

Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

KLIK HIER OM UW ANDRÉ RIEU ARRANGEMENT TE RESERVEREN!

Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is! Tijdens de zomeravond concerten van André Rieu geniet u tevens voorafgaande aan het concert, van een sfeervol 3-gangen diner bij Hotel Kasteel Bloemendal! Laat u zich culinair verrassen door de witte brigade van chef-kok Arjan ten Hoven.

Indien u de shuttleservice gelijk bij uw reservering erbij boekt, wordt u vanuit het hotel naar het centrum van Maastricht gebracht, waar u geniet van de geweldige ambiance en de mooie muziek! Na afloop van het concert neemt u de shuttle terug naar Hotel Kasteel Bloemendal en stapt zo weer in de eigen auto of geniet u van een heerlijke overnachting in een van de 77 comfortabele kamers van Hotel Kasteel Bloemendal.

Het arrangement:
- Concertticket
- Overnachting in een Comfort kamer inclusief ontbijt
- Gemeentelijke heffingen
- Welkomstpakket in de kamer
- Voucher voor koffie en een wafel op het vrijthof

Uitbreidingsmogelijkheden:
- 3-gangen verrassingsmenu (inclusief 2 drankjes uit ons Hollands drankenassortiment, tafelwater en een kopje koffie of thee)