Direct naar de contentDirect naar de footer

©Kevin Olischlager

©Kevin Olischlager

Bruidssuite
Ceremonie in de tuin

Bruiloften

De mooiste dag van je leven!

Trouwen in Kasteel Bloemendal...de mooiste dag van je leven in stijl vieren!

Met de prachtige entree, de bloementuin voor ceremonie en fotoshoot en stijlvolle zalen om de gasten te ontvangen, is Kasteel Bloemendal de trouwlocatie bij uitstek!

De zonnestralen fonkelen vrolijk in de waterdruppels van de fonteinen. Overal hoort men het geschal van de claxons die de komst van het kersverse echtpaar aankondigen. Op de trappen ligt de rode loper al klaar om de gasten in stijl te ontvangen.

Hotel Kasteel Bloemendal biedt met haar authentieke kasteel ambiance de perfecte locatie voor de meest onvergetelijke dag! Het prachtig terras met een bloemrijke Kasteeltuin voor de receptie en fotoreportage en diverse stijlvolle zalen voor het diner en de feestavond. Na het diner of buffet, of mogelijk een combinatie van beide, kan het feest beginnen. Graag adviseren wij jullie wat betreft de keuze van een DJ, band of andere vormen van live-muziek. Na dit wervelende feest kunnen jullie gaan genieten van een welverdiende huwelijksnacht in een van onze luxe suites. Uiteraard bieden wij ook gelegenheid voor overnachtingen voor de gasten.

Graag bespreken wij jullie droomdag tot in de kleinste details in een persoonlijk gesprek!

Meer informatie

Offerte aanvragen