Direct naar de contentDirect naar de footer
Vorstelijke minivakantie
Vorstelijke minivakantie

Kom genieten van een vorstelijke minivakantie in Hotel Kasteel Bloemendal!

Vorstelijke minivakantie

Kom genieten van een vorstelijke minivakantie in Hotel Kasteel Bloemendal!

Vorstelijke minivakantie

Kom genieten van een vorstelijke minivakantie in Hotel Kasteel Bloemendal!

Nachten

Vorstelijke minivakantie

Culinair genieten in het historische Kasteel Bloemendal, gelegen op het kruispunt van Nederland, Duitsland en België met Aken, Vaals, het Mergelland en de Voerstreek in de directe nabijheid. Met de Vorstelijke Minivakantie arrangement geniet u van een compleet verblijf van overnachting, ontbijt en diner!

Met het ‘Vorstelijke Minivakantie’ arrangement verblijft u 4, 5 of 6 nachten in Hotel Kasteel Bloemendal. Om uw vakantie goed te beginnen, ontvangt u een voucher voor een kop koffie met vlaai OF glas bubbels en bitterballen. U mag hier zelf uw voorkeur in aangeven. Deze voucher kunt u gebruiken in de hotelbar. Daarnaast geniet u elke ochtend van het uitgebreide ontbijtbuffet. U heeft één keer gratis de mogelijkheid om het ontbijt te laten bezorgen op uw kamer.

Vorstelijke Minivakantie 4 nachten

Om uw verblijf feestelijk te beginnen, geniet u van koffie en gebak OF bubbels en bitterballen in onze hotelbar. In het arrangement zit twee keer een 3-gangendiner inbegrepen. Dit serveren wij in ons sfeervolle à la carte restaurant. Wij reserveren een tafel voor u op de 1e en 2e dag van uw verblijf. Mocht u dit willen wijzigen, dan kunt u de gewenste dag aan ons doorgeven.

Vorstelijke Minivakantie 5 nachten

Om uw verblijf feestelijk te beginnen, geniet u van koffie en gebak OF bubbels en bitterballen in onze hotelbar. In het arrangement zit drie keer een 3-gangendiner inbegrepen. Dit serveren wij in ons sfeervolle à la carte restaurant. Wij reserveren een tafel voor u op de 1e, 2e en 3e dag van uw verblijf. Mocht u dit willen wijzigen, dan kunt u de gewenste dag aan ons doorgeven.

Vorstelijke Minivakantie 6 nachten

Om uw verblijf feestelijk te beginnen, geniet u van koffie en gebak OF bubbels en bitterballen in onze hotelbar. In het arrangement zit drie keer een 3-gangendiner inbegrepen. Dit serveren wij in ons sfeervolle à la carte restaurant. Wij reserveren een tafel voor u op de 1e, 2e, 3e en 4e dag van uw verblijf. Mocht u dit willen wijzigen, dan kunt u de gewenste dag aan ons doorgeven.

Vanwege de maatregelen m.b.t. Corona, is zowel het ontbijt als diner iets anders ingericht dan u van ons gewend bent, maar niet minder uitgebreid en lekker! Alles is conform de RIVM maatregelen.

Let op, prijzen kunnen variëren gebaseerd op beschikbaarheid.

Belangrijke informatie

 • Parkeren is gratis bij Hotel kasteel Bloemendal
 • Prijzen zijn exclusief € 2,00 toeristenbelasting p.p.p.n.
 • Inclusief ontbijt
 • Gratis in het hotel
 • Inchecken vanaf 14:00 uur
 • Uitchecken tot 11:00 uur
 • Annuleren kan kosteloos tot 12 uur op de dag van aankomst. (Afwijkende voorwaarden kunnen van kracht zijn bij suites & arrangementen)

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Is uw gewenste datum niet meer beschikbaar? Selecteer dan een andere datum.

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Vorstelijke minivakantie

Dit arrangement bevat:
 • 4/5/6 x overnachting
 • 4/5/6 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2/3/4 x 3-gangendiner
 • 1 x ontbijt op bed
 • 1 x voucher voor koffie & gebak OF bubbels & bitterballen
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen verblijf
De geselecteerde datum is niet beschikbaar
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor uw opgegeven reisgezelschap of verblijfsperiode
Vanaf
342,00
per persoon
Kosteloos annuleren (Uitzondering van non-refundables & last minutes)

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal beschikt over 77 luxueuze kasteelkamers en wellness suites waar u in alle luxe kunt verblijven. Tevens beschikt het kasteel over meerdere multifunctionele zalen die geschikt zijn voor elk type bijeenkomst..
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
1359 beoordelingen
A.M. Aalders
Hotel Kasteel Bloemendal 
Prachtig hotel in mooie omgeving

Wij waren al meerdere keren in het verleden in het hotel, maar de laatste keer was in 2013.omdat wij de omgeving en Maastricht erg leuk vinden en we er graag een paar verwendag van wilden maken.

TripAdvisor

Impressie van Hotel Kasteel Bloemendal