Direct naar de contentDirect naar de footer

Elk seizoen anders!

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, business meeting of een romantisch diner ontvangen wij u graag in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Chef-kok Arjan ten Hoven & zijn witte brigade verrassen u graag met overheerlijke en spannende creaties.
U kunt à la carte dineren of een keuze maken uit een van onze menu's. Combineer het geheel met een keuze uit onze wijnkaart. De speciaal geselecteerde wijnen staan garant voor een unieke smaakbelevenis.

Bekijk hier de culinaire agenda!

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks van 07.00 tot 11.00 uur. Een gezonde start van de dag, met een uitgebreid buffet
Lunch

Lunch

Voor een lunch in ons restaurant kunt u elke dag vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur terecht. Op zondag vanaf 13.00 uur.
Diner

Diner

Traditioneel gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze menu's zijn geïnspireerd op de Franse keuken en vele specialiteiten uit de regionale keuken
Koffie & gebak

Koffie & gebak

Voor een heerlijk kopje koffie en gebak kunt u doordeweeks tussen 12.30 uur en 17.00 uur terecht. Op zondag vanaf 13.00 uur.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere 2de en 4de zondag van de maand presenteren wij onze overheerlijke 3-gangen Zondagsbrunch in buffetvorm;
Zondagsmenu

Zondagsmenu

Alle zondagen van het jaar verrast onze Chef-Kok Arjan ten Hoven u met een heerlijk 4-gangen zondagsmenu voor de lunch vanaf 13.00 uur.
High Wine

High Wine

Maak een reis door onze wijnkaart en proef drie van onze wijnen naar keuze. Deze proeverij van wijnen gaat samen met een etagère van verschillende lekkernijen.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
279 beoordelingen
Iene
Hotel Kasteel Bloemendal 
Genieten in een sfeervolle bijna koninklijke ambiance

Bij reservering had ik vermeld lunch voor een 75 jarige en tot onze grote verrassing was de tafel versierd met sterretjes en happy birthday!!! Het lunchgerecht was met zorg bereid en smaakte perfect. De bediening was prima