Direct naar de contentDirect naar de footer

Elk seizoen anders!

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, business meeting of een romantisch diner ontvangen wij u graag in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Chef-kok Arjan ten Hoven & zijn witte brigade verrassen u graag met overheerlijke en spannende creaties.
U kunt à la carte dineren of een keuze maken uit een van onze menu's. Combineer het geheel met een keuze uit onze wijnkaart. De speciaal geselecteerde wijnen staan garant voor een unieke smaakbelevenis.

Bekijk hier de culinaire agenda!

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks van 07.00 tot 11.00 uur. Een gezonde start van de dag, met een uitgebreid buffet
Lunch / koffie & gebak

Lunch / koffie & gebak

Voor een lunch of een kopje koffie met Limburgse vlaai vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur. Op zondag vanaf 13.00 uur.
Diner

Diner

Traditioneel gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze menu's zijn geïnspireerd op de Franse keuken en vele specialiteiten uit de regionale keuken
Dinerdeal

Dinerdeal

Bij de Van der Valk Kastelen restaurants is het ook mogelijk om op vertoon van de Valk restaurant-ID gebruik te maken van de DinerDeal actie.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere 2de en 4de zondag van de maand presenteren wij onze overheerlijke 3-gangen Zondagsbrunch in buffetvorm;
Zondagsmenu

Zondagsmenu

Alle zondagen van het jaar verrast onze Chef-Kok Arjan ten Hoven u met een heerlijk 4-gangen zondagsmenu voor de lunch vanaf 13.00 uur.
High Wine

High Wine

Maak een reis door onze wijnkaart en proef drie van onze wijnen naar keuze. Deze proeverij van wijnen gaat samen met een etagère van verschillende lekkernijen.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
279 beoordelingen
Annie
Hotel Kasteel Bloemendal 
Voor de zoveelste maal heerlijk gegeten en gezeten in een aangenaam kader

Personeel was heel gedienstig. Misschien wat gereserveerd maar dat stoort ons geenszins. Bediening was dus correct, niets op aan te merken. Wij namen het zondagsmenu en dat was weeral origineel, smakelijk bereid, royaal en mooi gepresenteerd. Het is tafelen in een stijlvol kader, met voldoende ruimte tussen de tafels in een rustige sfeer. Waar kan je nog zo mooi tafelen voor die prijs? enige opmerking: de witte wijn was niet echt onze smaak.