Direct naar de contentDirect naar de footer

Elk seizoen anders!

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, business meeting of een romantisch diner ontvangen wij u graag in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Chef-kok Arjan ten Hoven & zijn witte brigade verrassen u graag met overheerlijke en spannende creaties.
U kunt à la carte dineren of een keuze maken uit een van onze menu's. Combineer het geheel met een keuze uit onze wijnkaart. De speciaal geselecteerde wijnen staan garant voor een unieke smaakbelevenis.

Bekijk hier de culinaire agenda!

Ontbijt tijdens COVID-19

Ontbijt tijdens COVID-19

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Begin de dag dus goed in Hotel Kasteel Bloemendal. Dagelijks van 07.00 tot 11.00 uur. Tijdens de COVID-19 maatregelen presenteren wij het ontbijt op tafel.
Lunchen tijdens COVID-19

Lunchen tijdens COVID-19

Voor een lunch in ons restaurant kunt u elke dag vanaf 12.30 uur tot 16.00 uur terecht. Op zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur.
Dineren tijdens COVID-19

Dineren tijdens COVID-19

Traditioneel gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze menu's zijn geïnspireerd op de Franse keuken en vele specialiteiten uit de regionale keuken
Koffie & gebak

Koffie & gebak

Voor een heerlijk kopje koffie en gebak kunt u doordeweeks tussen 12.30 uur en 17.00 uur terecht. Op zondag vanaf 13.00 uur.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
279 beoordelingen
Eva
Hotel Kasteel Bloemendal 
Het was echt voortreffelijk!

Eten was echt heerlijk! Genieten! De service was heel goed, erg tevreden.