Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Elk seizoen anders!

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, business meeting of een romantisch diner ontvangen wij u graag in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Chef-kok Arjan ten Hoven & zijn witte brigade verrassen u graag met overheerlijke en spannende creaties.
U kunt à la carte dineren of een keuze maken uit een van onze menu's. Combineer het geheel met een keuze uit onze wijnkaart. De speciaal geselecteerde wijnen staan garant voor een unieke smaakbelevenis.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks van 07.00 tot 11.00 uur. Een gezonde start van de dag, met een uitgebreid buffet
Lunch / koffie & gebak

Lunch / koffie & gebak

Voor een lunch of een kopje koffie met Limburgse vlaai vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur. Op zondag vanaf 13.00 uur.
Diner

Diner

Traditioneel gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze menu's zijn geïnspireerd op de Franse keuken en vele specialiteiten uit de regionale keuken
Zondagsmenu

Zondagsmenu

Alle zondagen van het jaar verrast onze Chef-Kok Arjan ten Hoven u met een heerlijk 4-gangen zondagsmenu voor de lunch vanaf 13.00 uur.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere 2de en 4de zondag van de maand presenteren wij onze overheerlijke 3-gangen Zondagsbrunch in buffetvorm;
Moederdagbrunch

Moederdagbrunch

Op Moederdag presenteren wij een heerlijke brunch. Wij ontvangen u om 12.00 uur met een feestelijk welkomstdrankje. Vruchtensappen, water, koffie & thee zijn inclusief.
High Tea Bloemendal

High Tea Bloemendal

Verwen uzelf en neem deel aan onze High Tea op 26 augustus om 13:00 uur. Een uitgebreid selectie aan hartige en zoete lekkernijen. Een echte traktatie!
Wildavond

Wildavond

Onze wildavond vindt plaats op 16 november 2018 vanaf 18:30 uur. Kom genieten van heerlijke wildgerechten! U wordt ontvangen met een aperitief in ons restaurant. Aansluitend serveren wij u ons 3-, 4- of 5-gangen wildmenu.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
232 beoordelingen
Sandra Hall
Hotel Kasteel Bloemendal 
Tolles Essen und toller Service

Danke für das vorzügliche Essen und den tollen Service. Wir kommen gerne wieder!