Direct naar de contentDirect naar de footer

Golfen

Golfen en Zuid Limburg zijn niet van elkaar te scheiden. In een omgeving van 25 kilometer kunt u al meer dan 20 golfbanen vinden! De heuvels welke Limburg biedt maakt het spel extra spannend. Graag reserveren wij voor u een afslagtijd op een van de onderstaande golfbanen.

Nederlandse banen

 • Rijk van Margraten

  Rijk van Margraten

  In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten.

  Het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op deze golfbaan het hele jaar door mogelijk.

  Par: 72
  Aantal holes: 18
  Totale lengte: Heren 5709 meter / Dames 4962 meter
  Course rating: Heren: 70,3 / Dames: 71,7

  RIJK VAN MARGRATEN
 • Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

  Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

  Wittem is een golfbaan met een unieke ligging. De baan – de hoogste van Nederland – ligt te midden van een uitgestrekt natuurgebied en is een oase van rust. De eerste 9 holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl de tweede 9 zich uitstrekken over het glooiende landschap en prachtige vergezichten bieden.

  Par: 71
  Aantal holes: 18
  Totale lengte: Heren geel 5451 meter / Dames rood 4751 meter
  Course rating: Heren geel 69,5 / Dames rood 70,8
  Slope rating: Heren geel 125 / Dames rood 125

  ZUID LIMBURGSE WITTEM
 • Golf & Country Club Hoenshuis

  Golf & Country Club Hoenshuis

  Aan de rand van het Heuvelland te Voerendaal, in Parkstad nabij Maastricht, ligt een van de mooiste golfclubs van Zuid-Nederland.
  Rondom een eeuwenoude Limburgse vierkantshoeve tekenden architecten Baron P. Rolin en Wiel Snelder een karakteristieke Parkbaan, recent volledig gerenoveerd onder toezicht van architect Steensels.
  Zacht glooiende fairways, mooie bomen, vijvers en beken, goed beschermde greens en lengte - 6.304m van de backtees - zorgen voor een uitdagende indeling van de holes. Deze vragen om goed ‘course management’, getuige ook de Slope & Course ratings van de baan.

  GOLF & COUNTRY CLUB HOENSHUIS
 • International Golf Maastricht

  International Golf Maastricht

  International Golf Maastricht is gesitueerd op “de Dousberg,” pal op de grens van Nederland en België. Slechts een steenworp verwijderd van het historisch stadscentrum van Maastricht speelt u op één van de hoogstgelegen banen van Nederland. Geniet tijdens het spelen van het prachtige uitzicht over het Maasdal en ontdek alle 27 holes op een totale oppervlakte van maar liefst 75 hectare!

  INT. GOLF MAASTRICHT
Duitsland - Haus Kambach

Duitsland - Haus Kambach

Een uitdagende golfbaan, levendig spel en toernooien en een allround aangename sfeer - dat is de golfbaan van Haus Kambach. De zacht gemoduleerde banen met hun hindernissen zorgen voor een ontspannen en toch uitdagende golfervaring.

 • H: 6036 m; CR 71,9; SL 131; Par 73
 • D: 5376 m; CR 74,2; SL 127; Par 73

GOLF HAUS KAMBACH

Banen in Belgie

 • Golf Mergelhof

  Golf Mergelhof

  Golf Course Mergelhof biedt ideale oefenmogelijkheden voor iedere type golfer, van beginners tot gevorderden en van recreatieve tot gepassioneerde spelers. In het weekend dient de handicap 34 of lager zijn.

  Ver weg van alle lawaai van de weg kunnen de dames de 5.158 meter en de mannen de 5.979 meter sportieve uitdaging aangaan met tal van natuurlijke hindernissen en genieten van een prachtig uitzicht op het heuvelachtige mergelland.

  GOLF MERGELHOF
 • Golf Henri Chapelle

  Golf Henri Chapelle

  Naast Le Viviers, kunt u ook spelen op Le Charlemagne. De tweede 18-holes golfbaan. Hier is er een die velen zal verrassen. Korter dan Viviers, maar meer technisch, biedt de Charlemagne een kwaliteit spel voor elk golfer die zijn spel op 18 holes wil verbeteren.

  Par: 70
  Aantal holes: 18
  Totale lengte: Heren 5003 meter / Dames 4695 meter
  Course rating: Heren: 69,3 / Dames: 68,2

  GOLF HENRI CHAPELLE
Arrangement

Arrangement

Wij bieden u diverse golfarrangementen aan. In het golfarrangement zijn uiteraard de greenfees opgenomen. Wij zijn u graag behulpzaam met het reserveren van de golfbanen. Indien u echter zelf de golfbanen wenst te reserveren om eventuele specifieke wensen te bespreken, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Golf Arrangement