Direct naar de contentDirect naar de footer

Bijzonder overnachten in Kasteel Limburg

Gun uzelf eens een bijzondere hotelovernachting in Kasteel Bloemendal. Het kasteel Limburg heeft 77 stijlvolle kasteelkamers en suites. Welk van de negen type kamers u ook kiest, elk is voorzien van alle gemakken. De comfort kamer is gezellig en knus, de kasteelkamers van Kasteel Limburg geven uitzicht op de prachtige kasteeltuin en themasuites maken van iedere overnachting er eentje om niet te vergeten.

Veelzijdig hotel kasteel Limburg

Kasteel Bloemendal is een pittoresk kasteel in Limburg. Het is een prachtige locatie om samen te genieten van een romantisch weekend. U kunt er heerlijk dineren bij kaarslicht en slapen in een luxe kasteelkamer. Daarnaast biedt kasteel Limburg hotel ruimte voor zakelijke bijeenkomsten. We bieden verschillende zalen om intiem te vergaderen of seminars te houden. Deze zalen zijn daarnaast heel geschikt voor het vieren van een feestje, zoals een bruiloft of verjaardag. Natuurlijk blijft u daarna heerlijk slapen in een van de luxe kamers. Rondom het kasteel ligt een prachtig park waar u met uw collega’s verschillende teambuildingsactiviteiten kunt ondernemen. Kortom: voor iedere gelegenheid komt u naar Kasteel Bloemendal.

Gezellig Maastricht

Kasteel Limburg ligt vlakbij het prachtige Maastricht. Een verblijf in het hotel is daarom goed te combineren met lekker winkelen in de Limburgse hoofdstad. Maar er is meer te doen in de omgeving. Zo kunt u het Drielandenpunt bezoeken en genieten van Wellness bij Van der Valk Hotel Maastricht op vertoon van uw pasje van Kasteel Bloemendal. Eens per jaar treedt André Rieu op met zijn orkest op ’t Vrijthof. Komt u ook kijken? Dan overnacht u natuurlijk in het kasteel Limburg.

Natuur rondom kasteel Limburg

Het hotel kasteel Limburg ligt middenin de prachtige natuurlijk van de provincie. Er zijn allerlei spannende en mooie wandelingen of fietstochten te maken, ook samen met de hond. Want uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op Kasteel Bloemendal. De fiets hoeft u overigens niet mee te nemen, want u kunt in de buurt gewoon een fiets huren. Geniet van de golfbaan in Zuid-Limburg. Als u dan nog tijd over heeft, maak dan eens een uitstapje naar Aken, dat ligt net over de grens. Samen met onze gids mevrouw Vermeeren maakt u een geweldige historische wandeling.Overnachten in Kasteel Limburg is een bijzondere ervaring. Kom daarom naar Kasteel Bloemendal en geniet van het goede leven in Limburg.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod