Direct naar de contentDirect naar de footer

Kasteelovernachting Limburg: vorstelijk overnachten bij Van der Valk

Bijzonder overnachten in Zuid-Limburg bezorgt u altijd even het vakantiegevoel. Of u samen met uw partner geniet van de prachtige, romantische kastelen of met de kinderen de Vaalserberg beklimt voor het drielandenpunt, Zuid-Limburg is altijd bijzonder. Bij zo'n bijzondere omgeving hoort natuurlijk ook de mogelijkheid om bijzonder te overnachten in Zuid-Limburg. Even genieten van rust en luxe. Precies zo'n ervaring biedt hotel kasteel Bloemendal. Hét hotel als u zich onder wilt dompelen in de Limburgse gastvrijheid en het Bourgondisch genieten. Hotel kasteel Bloemendal nodigt u uit. Bent u klaar voor de volgende bijzondere overnachting in Zuid Limburg? Boek dan een voordelige last minute en probeer onze luxe uit!

Bijzonder overnachten Zuid-Limburg in hotel kasteel Bloemendal!

DeVan Der Valk-groepstaat voor betaalbaar genieten op topniveau. Ook hotel kasteel Bloemendal bewijst dit. Vanaf het moment dat wij u op ons kasteel mogen ontvangen staan wij voor u klaar om het naar uw zin te maken. Uiteraard is uw kamer, voorzien van alle luxe om bijzonder overnachten in Zuid-Limburg onvergetelijk te maken, al voor u op orde gebracht. In de keuken bereidt onze chef-kok met zijn keukenbrigade alvast een verrassend diner of lekkere lunch voor. De bedieningsbrigade schenkt u graag een drankje in om even bij te komen van de reis. Een nachtje weg in Zuid-Limburg om nooit te vergeten kan beginnen.

Gastvrijheid staat bij ons bovenaan, dus uiteraard zijn minder valide gasten welkom, mag de hulphond gewoon mee en houden chef-kok Arjan ten Hoven en zijn brigade graag rekening met een eventuele allergie of dieetwensen. Als de agenda ruimte laat kunt u uw kamer uiteraard upgraden, maar van te voren kunt u uiteraard ook één van onze extra luxe suites reserveren om bijzonder overnachten in Zuid-Limburg onvergetelijk overnachten te maken. Mogen wij uuitnodigen?

Hotel kasteel Bloemendal, voor echt bijzonder overnachten in Zuid-Limburg!

Bij een bijzondere overnachting horen bijzondere belevenissen. Een aanbeveling voor de sportliefhebbers onder u is het huren van een fiets of mountainbike om zo het Limburgse heuvellandschap te verkennen. De liefhebber van geschiedenis en architectuur kan zijn of haar hart ophalen met een mooie kastelenroute of het bezoek aan pittoreske plaatsjes zoals Margraten, Vijlen of Vaals zelf. Met onze bijzondere arrangementen wordt bijzonder overnachten Zuid-Limburg een geheel verzorgde happening. Probeer hetzelf!

Bijzonder overnachten in Zuid-Limburg met internationale allure? Hotel kasteel Bloemendal!

De omlijsting bij uw bijzondere overnachting in Zuid-Limburg kan natuurlijk ook bestaan uit een bezoek aan Aken, Maastricht of Mechelen. Hoe u bijzonder overnachten Zuid-Limburg ook wilt ervaren, hotel kasteel Bloemendalverwelkomt u graag!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod