Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop overnachten Zuid Limburg

Wie houdt van natuurschoon en eindeloos wil wandelen of fietsen door bossen en glooiende velden, moet in Zuid-Limburg zijn. Zoekt u naar een goedkope overnachting Zuid-Limburg? Overweeg dan een verblijf in hotel Kasteel Bloemendal. Ons hotel is gelegen in Vaals, een fraai dorp aan de grens tussen Nederland, België en Duitsland. Voor een weekendje weg in Zuid-Limburg is Vaals een uitstekende bestemming. Hoe kunt u overnachten Zuid-Limburg goedkoop houden? Boek een last minute aanbieding of arrangement bij hotel Kasteel Bloemendal!

De ideale locatie voor goedkoop overnachten Zuid-Limburg

Hotel Kasteel Bloemendal situeert zich in het centrum van Vaals, op een fraai kasteeldomein met voldoende gratis parkeergelegenheid. Een ideale locatie voor een aangename vakantie! De Duitse stad Aken bereikt u in een kwartiertje. Naar Maastricht rijdt u in een half uur. In de omgeving van Vaals bevindt zich het drielandenpunt, waar u onvergetelijke wandelingen en fietstochten maakt op het grondgebied van drie landen.

Vakantie in een comfortabel kasteel hotel met uitstekende voorzieningen

Goedkoop overnachten in Zuid-Limburg, in een gerieflijk kasteelhotel? Dat is mogelijk in hotel Bloemendal te Vaals! Ons hotel omvat maar liefst 77 luxueuze hotelkamers en weelderige suites. Vijf multifunctionele zalen staan u ter beschikking voor feestjes en recepties. Ook bedrijven maken van onze zalen gebruik om er vergaderingen of congressen te laten doorgaan.

Goedkoop overnachten Zuid-Limburg en eten in een gerenommeerd restaurant

Waarom zouden overheerlijke maaltijden en goedkoop overnachten Zuid-Limburg niet samengaan? In hotel Kasteel Bloemendal legt onze keukenbrigade u in de watten. En dat niet alleen 's morgens met ons overvloedige ontbijtbuffet, maar ook 's middags bij de lunch en 's avonds bij het verrukkelijke diner. Bovendien organiseren we om de twee weken een onweerstaanbare zondagsbrunch.

Talrijke voorzieningen in hotel Kasteel Bloemendal

Goedkoop overnachten Zuid-Limburg en toch gebruik maken van uitgebreide faciliteiten? Daarvoor moet u in ons hotel zijn! Huur bij ons een fiets en verken de omgeving van Vaals. Boek een golfarrangement en ga golfen in de buurt. U hebt bovendien gratis toegang tot het zwembad en de wellnessruimte van hotel Van der Valk Maastricht. Voor goedkoop overnachten Zuid-Limburg is er maar één adres: hotel Kasteel Bloemendal!