Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkope hotels Zuid Limburg

Bent u op zoek naar goedkope hotels in Zuid-Limburg, waar u toch kunt genieten van comfort en luxe? Dan is hotel Bloemendal van Van der Valk precies waar u moet zijn. Dankzij een betaalbaar prijskaartje en een toch verrassende mate van comfort, geniet u in hotel Bloemendal van een onvergetelijk verblijf, zowel voor zakelijke als privé doeleinden!

Betaalbare luxe dankzij goedkope hotels Zuid-Limburg


Van der Valk wil elke bezoeker in de watten leggen, zonder daarvoor een enorm bedrag te moeten aanrekenen. Hotel Bloemendal is ongetwijfeld de beste keuze tussen goedkope hotels Zuid-Limburg, juist omdat u er zich in een koninklijke sfeer kunt wanen in het prachtige kasteelgedeelte. Daarbij geniet u van en diepe in de heerlijke Swiss Sense bedden. Ook zijn de badkamers uitgerust met een heuse whirlpool en een ruime inloop regendouche. Luxe gegarandeerd!
Maar ook op culinair vlak verrast dit hotel Zuid-Limburg goedkoop ongetwijfeld. Zo wordt op de tweede en vierde zondag van elke maand een heus brunchbuffet georganiseerd, waarbij u royaal ontvangen worden met een heerlijk glaasje bubbels. Daarna kunt u genieten van overheerlijke gerechten, die met alle zorg en professionaliteit door de chef-kok werden bereid. Genot verzekerd!