Direct naar de contentDirect naar de footer

Goed hotel Aken? Maak kennis met kasteel Bloemendal

Als u een hotel in Aken zoekt komt u al snel in smalle pensions of drukke winkelstraten uit. Na een dagje cultuur snuiven kunnen wij ons voorstellen dat u lekker tot rust wilt komen, even uit de drukte! In kasteel Bloemendal kunt u overnachten bij Aken en luxueus genieten. Graag stellen wij dit mooie alternatief op 15 autominuten van Aken aan u voor. Wilt u het comfort direct zelf ervaren? Boek dan een voordelige last-minute en probeer ons uit!

Wat kan Kasteel Bloemendal, hét hotel bij Aken u bieden?

Als onderdeel van deVan Der Valk-groepweet Kasteel Bloemendal wat service en genieten is. De 77 luxe kasteelkamers combineren modern comfort met historisch genot. Ontspannen is ook genieten van lekker eten en een goed glas. De chef-kok staat daarom met zijn team klaar om u te verrassen met verse, seizoensgebonden gerechten. Onze wijnselectie van liefst 140 wijnen zorgt dat u altijd een bijpassend drankje geserveerd krijgt. Na deze vorstelijke verwennerij is het tijd om luxe te overnachten. Aken als een vorst verkennen is de volgende dag kinderspel. Met de themasuites of een heuse saunakamer maakt u uw verblijf nog specialer. Met onze aantrekkelijke arrangementen kunt u alle facetten van prinsheerlijk overnachten, Aken en culinair genieten combineren. Laat u nuverrassen!

Het ideale Hotel om Aken te verkennen is kasteel Bloemendal!

15 minuutjes met de auto en u staat in het hart van Aken. Klaar om de prachtige architectuur te bewonderen of lekker te shoppen. Wilt u echt meer van de stad weten? Dan is de stadswandeling die wij elke woensdag organiseren echt iets voor u! Een goed bewaard geheim zijn de stadsbronnen. Deze natuurlijke warmwaterbronnen bevatten zwavel. Daarmee zijn de bronnen van Aken niet alleen het startpunt voor een dagje wellness maar bieden ze ook verlichting bij allerlei kwalen, zoals reuma, spierpijn of huidklachten. Uiteraard kunt u een heerlijke massage bijboeken om het wellness-gevoel nog completer te maken. Kasteel Bloemendal, hét Hotel bij Aken. Mogen wij uuitnodigen?

Even genoeg van Aken? hotel kasteel Bloemendal biedt meer!

Naast het startpunt voor een dagje Aken is kasteel Bloemendal een prachtige uitvalsbasis voor meer leuke uitstapjes. Zo kunt u bij ons een fiets huren en het drielandenpunt verkennen of een mooie tocht maken langs de kastelen in de omgeving. Ook sportievere gasten komen aan hun trekken. Zo kunt u per fiets de Vaalserberg beklimmen. Ook een wandeltocht over de Limburgse heuvels of een (mid)dagje golfen is aan te bevelen. Ook een bezoek aan Maastricht is het aanbevelen waard. Kasteel Bloemendalverwelkomtu graag!

Zoek dus niet langer naar hotel Nuth of hotel Gulpen, maar kom lekker langs bij kasteel-hotel Bloemendal! Tot gauw in ons vorstelijke hotel!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod