Direct naar de contentDirect naar de footer

Op zoek naar hotel Epen? Royaal genieten kan pas echt in Vaals!

Bent u op zoek naar hotels in Epen? Op slechts 25 kilometer afstand ligt het royale hotel Kasteel Bloemendal van Van der Valk. Dit hotel is gelegen in het Limburgse Vaals, vlakbij de Duitse grens. Dit kasteel is een bijzonder alternatief voor een hotel Epen.

Heeft u altijd al willen overnachten in een kasteel? Dit is uw kans! In het bourgondische Limburg vindt u op korte afstand van Epen dit royale hotel in kasteelsfeer. Als u zoekt naar hotel Epen, dan is dit dichtbij gelegen kasteel een leuk alternatief. Dit luxueuze hotel heeft 77 kasteelkamers en speciale wellness-suites. In de wellness-suites vindt u luxe faciliteiten zoals een whirlpool en stoomdouchecabine. Ook in een van de kasteelkamers verblijft u in alle luxe. U zal overnachten in het kasteelgedeelte van het hotel en u kunt gebruik maken van de whirlpool en regendouche in de badkamer. Dit hotel is geschikt voor zowel de zakelijke reiziger als vakantiegangers. De kamers en suites zijn geschikt voor zakelijk gebruik met voorzieningen zoals een bureau, kluisje en minibar. Ook families kunnen royaal verblijven in het kasteel. Zo zijn er speciale familiekamers.

Royaal dineren vlakbij hotel Epen (Limburg)?

Op korte afstand van Epen kunt u royaal dineren bij Kasteel Bloemendal. Het decor is sprookjesachtig en past daarom perfect bij de koninklijke sfeer van het hotel. Het uitgebreide a la carte menu inclusief wijnkaart biedt genoeg lekkers voor de culinaire liefhebbers. Ook ontbijt en lunch kunnen genuttigd worden in het restaurant. Daarnaast kunnen ook zakelijke etentjes georganiseerd worden in het restaurant van dit luxueuze Van der Valk hotel.

Hotel Epen voor zakelijke overnachting? Ook Kasteel Bloemendal is leuk

Als u op zoek bent naar een hotel in Epen (Limburg) of omgeving voor een vergadering, dan kunt u ook denken aan Kasteel Bloemendal. Dit hotel heeft namelijk vijf vergaderruimtes die multifunctioneel zijn. Er zijn ook diverse vergaderarrangementen te boeken. Deze arrangementen zijn inclusief zaal, drinken, fruit, schrijfblad met pen en meer. Natuurlijk is er ook draadloos internet aanwezig. Uw vergadering is zo van alle gemakken voorzien. Wilt u na de vergadering ontspannen? Er zijn diverse golfarrangementen te boeken. De golfbanen liggen in de omgeving van het hotel.

Op zoek naar een echte koninklijke ervaring in het sprookjesachtige Zuid-Limburg? Bij Kasteel Bloemendal van Van der Valk bent u verzekerd van een ontspannen verblijf. Ook als u op zoek bent naar een hotel in Epen zit u in het dichtbij gelegen Kasteel Bloemendal goed. Boek snel!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod