Direct naar de contentDirect naar de footer

Het mooiste hotel bij Margraten, kasteel Bloemendal

Bij de gedachten aan Limburg komen Valkenburg en Maastricht al snel op. Margraten wordt minder vaak genoemd, maar is een onontdekte parel. Een mooi hotel om Margraten te leren kennen is kasteel Bloemendal. Met slechts 18 autominuten van Margraten is hotel kasteel Bloemendal de plek om alle Limburgse traditie en gastvrijheid ervaren.

Wilt u de verborgen schoonheid van Limburg ontdekken? Boek dan een voordelige last-minute en probeer ons uit!

Kasteelheer/jonkvrouwe van Margraten? Hotel kasteel Bloemendal!

DeVan Der Valk-groepstaat voor betaalbaar genieten op topniveau. Ook kasteel Bloemendal bewijst dit. Met onze chef-kok en zijn keukenbrigade bent u verzekerd van lokale seizoensgerechten zodat u Limburg zelfs kunt proeven. Onze gastvrouwen en -heren adviseren u graag welke van de 140 verschillende wijnen die wij op voorraad hebben het beste bij uw menu past.
Ook mindervalide gasten of gasten die hun (hulp)hond mee willen nemen heten wij uiteraard van harte welkom. Onze kasteelkamers zijn altijd een oase van rust en een bad van luxe. Door een upgrade naar onze torenkamers of Wellness-suites geeft u uw uitstapje een extra feestelijk tintje. Mogen wij uverrassen?

Kasteel Bloemendal, het ideale hotel om Margraten te verkennen!

Margraten is grotendeels gebouwd in de 19de eeuw. De kenmerkende bouwstijl is een lust voor het oog. De markante Hoeve Dobbelsteijn is helaas niet open voor publiek, maar stamt uit de 17de eeuw., Daarmee is deze hoeve ook van buiten het bekijken zeker waard. Ronduit indrukwekkend is de oorlogsbegraafplaats waar meer dan 8.000 Amerikaanse oorlogsslachtoffers begraven liggen. Om deze indrukken goed in u op te nemen is een wandeling over het prachtige Limburgs plateau aan te raden. Na zo'n mooie en inspannende dag is het goed rusten in een al even mooi hotel bij Margraten, kasteel Bloemendal. Wijnodigenu uit om deze ervaring mee te maken!

Als u genoten heeft van Margraten is hotel kasteel Bloemendal een ideale uitvalsbasis!

Als u nog meer indrukken van Limburg op wilt doen verhuren wij u graag een fiets. Met deze fiets kunt u het drielandenpunt bezoeken of uw eigen Limburgse kastelentocht organiseren. Als u liever de wielrenners achterna gaat is de beklimming van de Vaalserberg een mooie uitdaging. Bent u na alle rust weer klaar voor het stadsleven? Dan zijn Maastricht (met de auto een half uurtje) en Aken (op 15 autominuten) echte aanraders. Kortom, Limburg popelt om u mee te nemen op ontdekkingsreis. Kasteel Bloemendalverwelkomtu graag!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod