Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel? Mechelen heeft het prachtige hotel Bloemendal

Of je nu zoekt naar een klein, groot, rustig of gezellig hotel, Mechelen heeft het allemaal. Voor de mensen die een hotel Mechelen zoeken om direct Zuid-Limburg te verkennen wordt de spoeling een stuk dunner. Wij attenderen u graag op het hotel dat Mechelen en Zuid-Limburg bij elkaar brengt, hotel kasteel Bloemendal. Hét hotel als u zich onder wilt dompelen in de gezellige drukte van Mechelen en daarna wilt genieten van luxe, rustig en bourgondisch Zuid-Limburg. Hotel kasteel Bloemendal nodigt u uit. Bent u klaar voor het hotel dat Mechelen en Zuid Limburg verenigt? Boek dan een voordelige last minute in hotel Mechelen en probeer onze luxe uit!

Het mooiste hotel bij Mechelen, hotel kasteel Bloemendal

DeVan Der Valk-groepstaat voor betaalbaar genieten op topniveau. Ook hotel kasteel Bloemendal bewijst dit. De chef-kok en zijn brigade staan bijvoorbeeld dagelijks voor u klaar om verse, streekgebonden culinaire specialiteiten te bereiden. Onze bedieningsbrigade biedt u de keuze uit maar liefst 140 van de beste wijnen om uw favoriete maal te begeleiden. Als u even aangeeft wat uw wensen zijn dan houdt de keukenbrigade uiteraard rekening met allergieën of dieetwensen. Overigens is ons kasteel ook goed toegankelijk voor mindervalide gasten. De hulphond is, indien nodig, uiteraard gewoon welkom.
Na een heerlijke maaltijd en wellicht een drankje in de bar wacht u een royale nachtrust in kasteelsfeer. Met de keuze voor één van onze themasuites of de torenkamer maakt u uw verblijf nog verrassender. Mogen wij uuitnodigen?

Hotel kasteel Bloemendal, het hotel om Mechelen te verkennen!

Net ten zuiden van Antwerpen ligt Mechelen, een prachtige oude stad, vol met kerkelijke kunst en musea. De kastelen en kerken nemen u mee terug in de tijd en u dwaalt zo de middeleeuwen in. Als u de drukte even wilt ontvluchten of Mechelen van een andere kant wilt zien is een vaartocht over de Binnendijle een aanrader. Mocht u na afloop zeebenen hebben dan zijn de authentieke Belgische cafés een andere must in Mechelen. Hotel kasteel Bloemendal wacht na de drankjes op u om de rust te bieden waar u aan toe bent. Onze bijzondere arrangementen maken uw beleving nogcompleter.

Het hotel dat u Mechelen en Limburg laat verkennen? Hotel kasteel Bloemendal!

In een dag zijn alle bezienswaardigheden van Mechelen goed te bezoeken. Dit biedt, zelfs bij een korte vakantie, een mooie gelegenheid om vanuit het hotel Mechelen links te laten liggen en lekker op verkenning te gaan door Zuid-Limburg. Het drielandenpunt, een echte kastelentocht of een rondje op een van de vele golfbanen in de omgeving? Hotel kasteel Bloemendalverwelkomt u graag!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod