Direct naar de contentDirect naar de footer

Op zoek naar hotel Nuth? Hotel Kasteel Bloemendal ligt om de hoek!

Heeft u altijd al willen logeren in een echt kasteel? Kijk dan eens naar een hotel vlakbij Nuth, namelijk Van der Valk hotel Bloemendal! Dit hotel heeft maar liefst 77 luxe kasteelkamers en wellness suites met een prachtig uitzicht. Een echt royaal hotel! Nuth ligt daarnaast om de hoek, perfect voor een leuk uitje! Laat u in ons hotel heerlijk in de watten leggen en geniet van het goede leven in Zuid-Limburg. Van de 77 kamers zijn er zes echte kasteelkamers met uitzicht op de pittoreske kasteeltuin. Veertien andere kasteelkamers liggen in het historische gedeelte van het hotelkasteel en zijn omgetoverd tot luxe oases van rust. Bent u mindervalide, dan bent u in ons hotel Nuth ook van harte welkom. De luxe mindervalide kamers bevinden zich allemaal op dezelfde verdieping als de receptie, het a la carte restaurant en de hotelbar. Daarnaast liggen de mindervalide kamers vlakbij de liften. Voor gezinnen hebben we ruime familiesuites.

Kom naar een van de beste hotels, Gulpen Zuid-Limburg ligt vlakbij!

Niet alleen Nuth ligt om de hoek van dit hotel, ook Gulpen ligt vlakbij! U kunt bij hotels in Gulpen (Zuid-Limburg) terrecht voor uw zakelijke overnachting, maar dat kan net zo makkelijk in het prachtige kasteel-hotel Bloemendal. In de ruime kasteeltuin vinden de teambuildingsactiviteiten plaats. In het kasteel zelf hebben we vijf multifunctionele vergaderruimtes voor u ingericht, compleet met Wi-Fi. Wij verzorgen bij uw arrangement altijd een heerlijke lunch. Blijven u en uw collega’s slapen dan staat er uiteraard ook een diner en een ontbijt voor u klaar. Het is bij uw arrangement ook mogelijk om te gaan golfen met uw collega’s.

Hotel Gulpen, hotel Nuth? In Hotel Kasteel Bloemendal overnacht je past echt royaal!

Hotels in Gulpen (Zuid-Limburg) liggen uiteraard vlakbij prachtige bezienswaardigheden. Echter, tijdens uw verblijf in Van der Valk hotel Bloemendal overnacht uinzo’n bezienswaardigheid. Daarnaast bent u zo in Maastricht, Aken, Keulen en Düsseldorf. Bezoek het Drielandenpunt, maak prachtige wandelingen of fietstochten door het glooiende Zuid-Limburgse landschap en ontdek al het moois dat Limburg u te bieden heeft. Net over de grens in Aken, Keulen of Düsseldorf bevinden zich gezellige terrassen, mooie historische gebouwen en zelfs dierenparken en wildparken. Ga eens mee op een historische stadswandeling of bezoek een kathedraal. In Maastricht bezoekt u uiteraard ’t Vrijthof en kunt u leuk winkelen in bijzondere shops. Wij bieden overigens jaarlijks een arrangement aan met het concert van André Rieu op ’t Vrijthof. Zo kunt u lang nagenieten. Na een dag inspanning komt u helemaal tot rust.

Zoek dus niet langer naar hotel Nuth of hotel Gulpen, maar kom lekker langs bij kasteel-hotel Bloemendal! Tot gauw in ons vorstelijke hotel!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod