Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Slenaken

Zoekt u een hotel Slenaken? Wat een goed idee! Zuid-Limburg is een bijzondere plek om te zijn. Op ongeveer 15 km van Slenaken zelf vindt u een prachtig oud kasteel alias hotel. Dit is hotel Bloemendal, gelegen in het stadje Vaals. Ook Vaals is gelegen in de prachtige natuur van Zuid-Limburg. De dichtstbijzijnde grote stad is Aken. Maastricht, bereikbaar via de A2, ligt zo’n 20 kilometer van Slenaken, maar dan de andere kant op. Slenaken ligt dus als het ware tussen Maastricht en Vaals in, en de afstanden zijn niet zo groot. Het is een bijzonder goed idee om in Hotel Kasteel Bloemendal te verblijven als u een hotel Slenaken zoekt. Zo geniet u het meest van alles wat Zuid-Limburg te bieden heeft vanuit uw hotel Slenaken.

Hotel vlakbij Slenaken: een echt kasteel

Hotel Bloemendal is een kasteel uit de 18e eeuw, met alle allure van dien. Het ligt in het uiterste puntje van Zuid-Limburg. Zowel de Belgische, als de Duitse grens zijn op een paar kilometer afstand. De sfeer is er dan ook internationaal, maar tegelijkertijd vindt u er de Nederlandse gezelligheid. In het totaal zijn er in het hotel 77 kasteelkamers, allemaal bijzonder luxe en comfortabel. Zelfs in de torens zijn suites, met uitzicht op de kasteeltuin. Er zijn prachtige eetzalen en intieme hoekjes. Ontbijt, diner, high wine, zondagsbrunch en nog veel meer zijn culinaire belevenissen. Hotel Bloemendal combineert eindeloze luxe met de serene sfeer van een klooster. Indien u een hotel Slenaken zoekt, is dit een bijzonder goede optie.

Rust en vertier vanuit uw hotel Slenaken

Slenaken zelf is een lieflijk dorpje, ook met een lange geschiedenis. Zo is er zelfs een slijpsteen te vinden uit het Neolithicum. Middeleeuwse kerkjes en kapellen zijn er in overvloed. Het glooiende landschap nodigt uit tot ontspannende wandelingen. Het is heerlijk om zomaar ergens te gaan zitten en te genieten van het geluid van de vogels. Het dorpje zelf is mooi en rustiek, met een enkel vakwerkhuis, alsof u al in Duitsland bent. De sfeer van de landweggetjes daarentegen doet denken aan het Engelse platteland. Voor wat meer vertier is het makkelijk om naar Valkenburg te rijden via Gulpen. Een hotel Slenaken is geschikt voor een kort of langere vakantie. Kasteel hotel Bloemendal in Vaals is het best mogelijke hotel bij Slenaken. Gauw uw hotel Slenaken boeken dus!