Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Vaals

Vaals ligt in Zuid-Limburg, aan de grens met België en Duitsland. Een heerlijk gebied om uw vakantie door te brengen! Bezoek het drielandenpunt en maak onvergetelijke wandelingen op het grondgebied van drie landen. Een uitstapje naar de nabijgelegen steden Maastricht en Aken is eveneens een aanrader. Bent u op zoek naar een comfortabel hotel in Vaals? Dan moet u zeker hotel Kasteel Bloemendal overwegen! Ons kasteelhotel ligt in het centrum van Vaals, op een fraai domein. Gratis parkeerplaatsen vindt u meer dan voldoende op ons terrein.

Laat u verwennen in hotel Kasteel Bloemendal

Op zoek naar een hotel Vaals met talrijke faciliteiten en luxueuze kamers? Ons hotel geeft u wat u wenst! Wij bieden u 77 kasteelkamers en weelderige suites. Gratis wifi, klimaatregeling en een ligbad met aparte douche zijn in alle kamers aanwezig. Wilt u nog meer luxe? Maak uw keuze uit onze vijf verschillende soorten suites. Een ander hotel Vaals kan niet tippen aan de luxe van ons kasteelhotel!

Een Vaals hotel met uitgebreide faciliteiten

Verken de omgeving van Vaals op de fiets! U hoeft uw fiets niet mee te zeulen op reis, want ons hotel verhuurt u graag een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Boek een fietsarrangement in ons hotel en geniet van een sportieve vakantie! Als u wel uw eigen fiets hebt meegebracht, mag u die stallen in onze overdekte en afgesloten fietsenstalling. Wandelt u liever? Bij onze receptie vindt u uitgebreide wandelroutes en plattegronden van de omgeving. Het is ook mogelijk om een 3-daags golfarrangement te boeken. U hebt bovendien gratis toegang tot het zwembad en de wellness voorzieningen van Van der Valk Maastricht. Een hotel Vaals met nog meer faciliteiten zult u moeilijk vinden!

Overheerlijk eten in een hotel Vaals Limburg? Kies voor hotel Kasteel Bloemendal!

Om lekker te eten in een hotel Vaals moet u in Kasteel Bloemendal zijn. Naast een overvloedig ontbijtbuffet kunt u in ons restaurant terecht voor een smakelijke lunch en een verrukkelijk diner. Op de tweede en de vierde zondag van de maand organiseren wij bovendien een uitgebreide zondagsbrunch. Hotel Vaals gezocht? Hotel Kasteel Bloemendal heet u welkom!