Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten dichtbij Venlo

Vijlen staat bekend als hét bergdorpje van Nederland. Met haar mooie bergen, bijzondere activiteiten en lekkerste gerechten is een dagje Vijlen een meer dan bijzondere belevenis. Een mooi hotel bij Vijlen is kasteel Bloemendal. Na een inspirerende dag geniet u hier van rust en luxe in een heus kasteel. Dat is de ervaring die hotel kasteel Bloemendal, het beste hotel bij Vijlen, u biedt. Bent u klaar voor een verkenning van het bergdorp Vijlen en het bijzondere kasteel hotel Bloemendal? Boek dan een voordelige last minute en probeer onze luxe uit!

Een bijzonder hotel Vijlen? hotel kasteel Bloemendal!

DeVan Der Valk-groepstaat voor betaalbaar genieten op topniveau. Ook hotel kasteel Bloemendal bewijst dit. Vanaf het moment dat wij u op ons kasteel mogen ontvangen staan wij voor u klaar om het u naar uw zin te maken. De gastvrije ontvangst geeft u direct een vakantiegevoel en onze bedieningsbrigade verzorgt graag een drankje om na de reis even te ontspannen. In de keuken vindt u onze chef-kok Arjan ten Hoven met zijn keukenbrigade om alvast een verrassend diner of lekkere lunch voor te bereiden.

Gastvrijheid staat bij ons bovenaan, dus uiteraard zijn minder valide gasten welkom, mag de hulphond gewoon mee en houden onze chef-kok en zijn brigade graag rekening met een eventuele allergie of dieetwensen. Onze luxe en comfortabele kamers bieden u de rust en het genot dat u alleen in een kasteel kunt verwachten. Na een heerlijke nachtrust en uitgebreid ontbijt bent u klaar om vanuit uw hotel Vijlen te gaan verkennen. Vijlen is het hele jaar door een aanrader. Ieder seizoen valt er wel iets anders te beleven. Bovendien is een bezoek aan Vlijmen en hotel kasteel Bloemendal altijd ontspannend. Mogen wij uuitnodigen?

Hét hotel bij Vijlen, Hotel kasteel Bloemendal!

Vijlen is één van de verborgen pareltjes van Nederland. Er zijn heuse bergen te beklimmen. De wandeltochten zijn steeds weer gevarieerd en een ontdekking waard. Daarnaast is er ook veel te genieten op culinair gebied. U kunt ook zelf uw kookkunst testen door een eigen houtskooloven-pizza te bakken of een keer het oud-germaans koken te ervaren. Ook een huifkartocht door de bergen of een potje 'bergboerengolf' nodigt uit tot kennismaking met Vijlen en hotel kasteel Bloemendal. Probeer hetzelf!

Het mooiste hotel bij Vijlen maar ook een uitvalsbasis voor andere tripjes? Hotel kasteel Bloemendal!

Naast een dag Vijlen is hotel Bloemendal natuurlijk ook een prachtige uitvalsbasis voor een bezoek aan Aken, Maastricht of Mechelen. Hoe u bijzonder u het beste hotel bij Vaals ook wilt ervaren, hotel kasteel Bloemendalverwelkomt u graag!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Hotel Bloemendal

  • Prachtige locatie
  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietshuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe