Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotelarrangementen Zuid Limburg

In een Van der Valk hotel verblijven is op zich al een unieke ervaring die zowel qua comfort als variëteit alles biedt wat u kunt verwachten, dankzij hotelarrangementen Zuid-Limburg wordt uw verblijf nog onvergetelijker. Of u nu voor zaken in de regio bent, of met de familie of vrienden wil kunnen genieten van een luxe verblijf in een prachtige streek, hotelarrangementen Zuid-Limburg zijn precies wat u nodig heeft!

Uitgebreide mogelijkheden dankzij hotelarrangementen Zuid-Limburg


Zuid-Limburg is een prachtige streek om te ontdekken, juist door de indrukwekkende natuur en toch koninklijke omgeving rondom het kasteel. Er zijn tal van hotelarrangementen Zuid-Limburg mogelijk, die u keer op keer een andere kant van de streek laten zien en dus altijd garant staan voor een compleet nieuwe ervaring.
Van een Suite Dream arrangement, waarbij u kunt genieten van een luxe kamer, een uitgebreid ontbijt en een vier gangen diner, tot een fietsarrangement Zuid-Limburg tijdens de herfst, waarbij u de prachtige streek kunt ontdekken en tegelijkertijd kunt genieten van een luxe overnachting en een heerlijk ontbijt, de mogelijkheden zijn haast oneindig!

Meer halen uit uw verblijf dankzij verrassende hotelarrangementen Zuid-Limburg

Vooral voor de recreatieve bezoeker zijn hotelarrangementen Zuid-Limburg de perfecte kans om nog meer te genieten van een onvergetelijk bezoek aan de regio. Zuid-Limburg heeft immers heel wat te bieden, en dat bewijst het uitgebreide pakket aan arrangementen dan ook. Zo kunt u profiteren van een lagere prijs dankzij het 3=2 arrangement - waarbij u drie nachten kunt blijven voor de prijs van twee. Het Golfarrangement geeft u dan weer de kans om van een sportief verblijf te genieten, dankzij een 18-holes greenfee en één overnachting!

Hotelarrangementen Zuid-Limburg voegen ongetwijfeld waarde toe aan uw verblijf in de streek, zeker als u voor een aangename prijs wil kunnen genieten van verscheidene faciliteiten en luxe voorzieningen. Hoe dan ook biedt Van der Valk luxe en comfort in de hotelkamer dankzij de aanwezigheid van wifi, een verfrissende minibar en een méér dan ruime badkamer, waar u na een dag vol activiteiten volledig ontspannen kunt genieten. Want dat maakt u verblijf nog veel onvergetelijker!