Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute Zuid Limburg

Een last minute Zuid-Limburg is boeiend in alle seizoenen. Het afwisselende landschap heeft zowel jong als oud veel moois te bieden. Het is een echte uitdaging voor de vele recreatieve wandelaars en fietsers die jaarlijks een last minute Zuid-Limburg boeken. Een last minute Zuid-Limburg zal nooit vervelen. De tot ieders verbeelding sprekende mergelgrotten zijn een bezoek meer dan waard. Verken ook het dierenpark Gaiapark of de prachtige tuinen van Mondo Verde. En u zult ongetwijfeld versteld staan van de ondergewaardeerde natuurlijke schoonheid van het minidorpje Vaals. In Zuid-Limburg is zoveel te beleven dat u er zeker terugkeert.

Oase van rust en luxe

Even tot rust komen, genieten en de batterijen opladen. Dat kan met een last minute hotel Zuid-Limburg en zeker met het in 2017 jubilerende Hotel Bloemendal. Het maakt deel uit van de internationale hotelketen Van der Valk. Rust, luxe en comfort staan er hoog aangeschreven. Met zijn 77 luxe kasteelkamers en een wellness-suite met alle mogelijke snufjes past het ongetwijfeld in een last minute Zuid-Limburg hotel. Hotel Bloemendal telt ook vijf multifunctionele vergaderruimtes. Men organiseert er tevens regelmatig boeiende evenementen. Die zijn vaak seizoensgebonden en zowel geschikt voor culinair genieters als voor recreatieve fietsers en wandelaars.

Streekevenementen

Vele streekevenementen zijn uitstekend geschikt voor een boeiende last minute Zuid-Limburg. Denk aan bekende festivals zoals Pinkpop, aan optredens van wereldsterren zoals André Rieu, aan sportieve organisaties zoals Limburgs Mooiste, de Amstel Gold Race en de nationale kampioenschappen wielrennen. En ook met zijn vele sfeervolle kerstmarkten spreekt Zuid-Limburg een aardig mondje mee. De last minute Zuid-Limburg en de kerstmarkt van Vaals worden steeds populairder. En ook golfers worden er niet vergeten. In de omgeving beschikt u over zeven professioneel aangelegde golfbanen.

Oud klooster

Het is ondertussen al 25 jaar geleden dat Hotel Bloemendal officieel zijn deuren opende. Het was oorspronkelijk een katholieke kostschool. In november 1990 sloegen de gemeente Vaals, hotelfamilie van der Valk, de provincie Limburg en de Rijksdienst voor Monumentenzorg de handen in elkaar en gaven het vervallen complex zijn vroegere glorie terug. Het werd tegelijk uitgebreid tot luxehotel. Een van de meest luxueuze hotels Zuid-Limburg last minute.

Proef van de unieke sfeer in Maastricht

Maastricht ligt vlakbij Hotel Bloemendal. Bezoek het Vrijthof of slenter langs de vele winkels en sfeervolle boetieks die de stad een unieke en levendige sfeer bezorgen. Maak er ook kennis met de wijk Céramique, bekend om zijn waardevolle architectuur. Het Bonnefantenmuseum en het Centre Céramique staan hier bovenaan.

De natuurparken van Aken

Een bezoek aan de Duitse grensstad Aken mag op het programma van uw last minute Zuid-Limburg ook niet ontbreken. Aken is een opvallend groene stad midden uitgestrekte velden, bossen en heuvels. Vlakbij het drielandenpunt bevinden zich de natuurparken van de Hoge Venen en van de Eifel. De sfeervolle straten en steegjes nodigen uit tot flaneren, wandelen en winkelen. Maar Aken is vooral een historische stad met goed bewaarde historische gebouwen en monumenten.