Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten in een kasteel? Vaals biedt het je!

Sluit uw ogen en denk aan een prachtig kasteel in Vaals. Het glooiende Limburgse landschap in de zomer vol bloemen en gras, in de winter een prachtig decor voor winterpret. De plek voor teambuilding, een romantisch weekend weg, seminars en feesten. Heerlijk eten in het restaurant en op en top genieten van de prachtige omgeving. Kasteel Bloemendal in Vaals is perfect voor vakanties, feestjes, er even tussenuit en zakelijke evenementen. Het kasteel, Vaals en zijn prachtige omgeving maken jouw overnachting helemaal compleet!

Bijzonder overnachten in het kasteel in Vaals

Overnachten in een kasteel? Vaals biedt iedere bezoeker een bijzondere overnachting. Er zijn maar liefst 77 kamers om uit te kiezen. De meest basic kamer – maar toch al van alle gemakken voorzien – is de Comfort Kamer. Wilt u uitzicht op de romantische kasteeltuin? Kies dan voor een van de kasteelkamers en suites. U heeft de keuze uit de gewone Kasteelkamer (al is deze natuurlijk al heel bijzonder) en de Luxe Kasteelkamer. Het kasteel in Vaals biedt ook kasteelkamers aan voor mindervaliden. Deze liggen vlakbij de lift en zijn op dezelfde verdieping als de receptie, het restaurant en de hotelbar. Verder heeft u nog keuze uit verschillende themasuites, ieder met een eigen karakter. Komt u met de familie naar Vaals? Kasteel Bloemendal biedt ook familiekamers. Ook uw hond is van harte welkom in ons hotel.

Wandelen, fietsen & shoppen

Het kasteel in Vaals ligt vlakbij Maastricht. Kom genieten van André Rieu en zijn orkest op ’t Vrijthof, ga lekker shoppen in het mooie Maastricht en geniet van het goede leven. Ook de Duitse stad Aken is niet ver van ons kasteel in Vaals. Ga mee op een historische wandeltocht door de stad met onze mevrouw Vermeeren. Ook Keulen en Düsseldorf liggen niet ver van Vaals af. Trekt u graag de natuur in? Neem dan uw wandelschoenen mee of huur een fiets in Vaals en ontdek via de verschillende routes hoe mooi het Limburgse landschap is. Bezoek het Drielandenpunt of geniet van welverdiende wellness. U kunt met uw pasje van Kasteel Bloemendal gewoon gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van het hotel in Maastricht. Wilt u ook ook overnachten in een kasteel? Vaals is dan een prachtige locatie. Boek snel een aantal nachtjes in ons hotel in Kasteel Bloemendal. We hebben het hele jaar door altijd heerlijke arrangementen of leuke aanbiedingen die uw verblijf nog fijner maken. Boek daarom snel en kom ook genieten van Vaals, Maastricht en Limburg!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod