Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Vaals? Kom naar kasteel Bloemendal!

Overnachten in Vaals is een creatief idee als u Zuid-Limburg wilt ontdekken. Heeft u altijd al het drielandenpunt willen bezoeken of heerlijk sportief de geheimen van het Limburge heuvelland willen doorgronden? Wij attenderen u graag op de mogelijkheid om als kasteelheer of jonkvrouw van Zuid-Limburg te overnachten in Vaals, namelijk bij hotel kasteel Bloemendal. Hét hotel als u zich onder wilt dompelen in de Limburgse gastvrijheid en het Bourgondisch genieten. Hotel kasteel Bloemendal nodigt u uit. Bent u klaar voor een kennismaking met Zuid Limburg? Boek dan een voordelige last minute overnachting Vaals en probeer onze luxe uit!

Het mooiste hotel om te overnachten in Vaals? hotel kasteel Bloemendal!

DeVan Der Valk-groepstaat voor betaalbaar genieten op topniveau. Ook hotel kasteel Bloemendal bewijst dit. De kasteeltuin nodigt u al uit en elke kamer ademt een sfeer zoals die alleen in een echt kasteel kan zijn. Of u nu kiest voor het comfort dat in iedere kamer aanwezig is of nog een stapje luxer gaat met een heuse suite, Vaals biedt zo een overnachting om nooit te vergeten. Uiteraard wordt er aan de inwendige mens ook gedacht. De chef-kok en zijn brigade staan bijvoorbeeld dagelijks voor u klaar om verse, streekgebonden culinaire specialiteiten te bereiden. Tussen de 140 wijnen die wij op voorraad hebben is vast genoeg keuze om uw favoriete maal te begeleiden.

Als u even aangeeft wat uw wensen zijn dan houdt de keukenbrigade uiteraard rekening met allergieën of dieetwensen. Overigens is ons kasteel ook goed toegankelijk voor mindervalide gasten. De hulphond is, indien nodig, uiteraard gewoon welkom.
Mogen wij uuitnodigen?

Hotel kasteel Bloemendal, overnachten in Vaals om nooit te vergeten!

Een overnachting in Vaals is niet compleet zonder het drielandenpunt te hebben gezien. Minder bekend is dat het landschap tussen Vaals en Gulpen bekroond is als mooiste natuurgebied van Nederland. Ideaal om een dagje heerlijk te ontspannen en de natuur te verkennen. Natuurlijk kunt u met de kinderen ook het grootste labyrint van Nederland verkennen of de Wilhelminatoren beklimmen, zo veelzijdig is Vaals. Overnachten in Hotel kasteel Bloemendal maakt zo'n verrassende dag helemaal af. Onze bijzondere arrangementen geven nog meer aanleiding om te overnachten inVaals!

Overnachten in Vaals als tussenstop? Hotel kasteel Bloemendal!

Na een dagje Vaals verkennen en een heerlijke kasteelnacht breekt er weer een nieuwe dag aan. Vaals is een prachtige uitvalsbasis voor uitstapjes naar Aken, Maastricht of Mechelen. Bent u ook benieuwd naar zo'n ridderlijke tussenstop en heerlijk overnachten in Vaals? Hotel kasteel Bloemendalverwelkomt u graag!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod