Direct naar de contentDirect naar de footer

Prachtige hotels Zuid-Limburg: Kasteel Bloemendal

Heeft u altijd al eens willen overnachten op een echt kasteel in Zuid-Limburg? Maak deze droom dan werkelijkheid en kies voor Kasteel Bloemendal. Dit is een van de hotels in Zuid-Limburg waar u overnacht in een echt kasteel. Er zijn zelfs kasteelkamers en een torensuite die uitzicht bieden op een pittoreske kasteeltuin. De kasteeltuin nodigt uit om te wandelen, te relaxen, te fotograferen – bijvoorbeeld een bruidsreportage – en vooral ook om teambuilding activiteiten uit te voeren. Zuid-Limburg is de perfect plek voor een romantisch weekendje weg, een gezinsvakantie, een feestje of een zakelijke bijeenkomst. Wat je plan ook is, bij Kasteel Bloemendal kun je altijd terecht.

Hotels Zuid-Limburg: middenin het groen

U vindt Kasteel Bloemendal in Vaals. Dit ligt prachtig tussen Maastricht, Aken, Keulen en Düsseldorf in, tussen het groene, glooiende landschap waar Zuid-Limburg zo bekend om staat. Een uitstapje naar Aken, Keulen of Düsseldorf is zo gemaakt. U kunt gemakkelijk met de auto even op en neer om heerlijk te winkelen, naar de dierentuin te gaan of een museum te bezoeken.

Uiteraard bezoekt u ook het historische Maastricht. Ga bijvoorbeeld een lekker dagje shoppen of een avondje eten aan ’t Vrijthof. Bovendien kunt u met uw pasje van Kasteel Bloemendal ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van Van der Valk Hotel Maastricht, een van de andere hotels in Zuid-Limburg.

De omgeving verkent u het beste met de fiets. Die kunt u in Vaals huren. Uiteraard kunt u ook lekker te voet op pad. Dat kan zelfs samen met de hond, want uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom in hotels in Zuid-Limburg. Bij de hotelreceptie en de VVV haalt u verschillende routekaarten. Dat wordt op en top genieten!

Hotels Zuid-Limburg: arrangementen en suites

Ons hotel heeft 77 luxe kamers en suites. Er zijn comfortkamers, luxe kasteelkamers en verschillende familiesuites om uit te kiezen. Wilt u slapen in stijl? Boek dan een van de themasuites met verschillende luxe extra’s, zoals een eigen whirlpool. Iedere kamer is overigens van alle gemakken voorzien. Dat wordt luxe overnachten in een van onze heerlijke kamers!

We hebben ook kamers voor mindervaliden. Deze liggen vlakbij de lift en op dezelfde verdieping als bijvoorbeeld het restaurant en de receptie. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke tijd in dit hotel in Zuid-Limburg. Boek ook snel een van onze speciale arrangementen en kom genieten van Zuid-Limburg!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod