Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Vaals

In het zuiden van de mooie provincie Limburg ligt het stadje Vaals, vlak aan de grens met België en Nederland. Het glooiende landschap met akkers, weilanden en bossen is een paradijs voor wandelaars en fietsers. In de omgeving van het drielandenpunt kunt u fiets- en wandeltochten maken in drie verschillende landen. De nabijgelegen steden Maastricht en Aken zijn ware toeristische trekpleisters. Een vakantie in Vaals is een absolute aanrader. Als u voor een betaalbare prijs luxueus wilt overnachten in de stad, moet u bij een Van der Valk nabij Vaals zijn. Ons hotel Kasteel Bloemendal heet u van harte welkom

Van der Valk hotel dichtbij Vaals: de ideale vakantiebestemming

Ons hotel Kasteel Bloemendal is gelegen in het centrum van Vaals. Het kasteelhotel wordt omringd door een schitterende kasteeltuin, waar u gratis uw wagen parkeert. De Duitse stad Aken bereikt u in een kwartiertje. Naar Maastricht rijdt u in een half uur. Bij hotel Van der Valk Vaals logeert u in een heus kasteelhotel te midden van een prachtige natuurlijke omgeving!

Ongeëvenaard comfort bij hotel nabij Vaals? Van der Valk!

Aan comfort ontbreekt het u niet tijdens uw verblijf in ons kasteelhotel! Van der Valk Vaals beschikt over 77 luxueus ingerichte kamers en suites. U kunt kiezen tussen negen verschillende kamertypes. Bovendien omvat ons hotel vijf grote zalen, die gebruikt worden voor allerlei feesten en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Als hotelgast krijgt u gratis toegang tot het wellnesscentrum en het zwembad van hotel Van der Valk Maastricht. De omgeving van Vaals op de fiets verkennen? Van der Valk Vaals verhuurt u standaardfietsen en e-bikes! Golfen is mogelijk op meer dan 20 golfbanen in de wijde omgeving. Boek een golfarrangement bij Van der Valk Vaals; de toegang tot de golfbanen is inbegrepen!

Geniet van uw maaltijden bij Van der Valk Vaals

Lekker eten hoort bij een aangename vakantie. Ons sfeervolle restaurant met uitzicht op de kasteeltuin is de ideale locatie om te smullen van ons ontbijt, lunch of diner. Geniet na het eten nog even van een lekkere borrel in onze hotelbar. Hotel Kasteel Bloemendaal garandeert u een onvergetelijk verblijf in Zuid-Limburg!