Direct naar de contentDirect naar de footer

Het mooiste weekend Zuid-Limburg begint in hotel kasteel Bloemendal

Een weekend Zuid-Limburg is altijd verrassend. De ene keer kies je voor het pittoreske Margraten, gecombineerd met een heerlijk dagje natuur. De andere keer, als de kinderen mee zijn is het Labyrint met het drielandenpunt en een mountainbike tocht door de heuvels een succes. Soms wil je met vriendinnen even lekker wegdromen als prinsesje in de mooie kastelen en daarna lekker shoppen in Aken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. 's Nachts houden we niet van verrassingen en willen we rustig en luxe overnachten. Elk weekend Zuid-Limburg kan je weer rekenen op hotel kasteel Bloemendal. Hét hotel als u zich onder wilt dompelen in de Limburgse gastvrijheid en het Bourgondisch genieten. Hotel kasteel Bloemendal nodigt u uit. Bent u klaar voor het volgende weekend Zuid Limburg? Boek dan een voordelige last minute overnachting Vaals en probeer onze luxe uit!

Een luxueus weekend Zuid-Limburg? hotel kasteel Bloemendal

DeVan Der Valk-groepstaat voor betaalbaar genieten op topniveau. Ook hotel kasteel Bloemendal bewijst dit. Gastvrijheid staat bij ons bovenaan, dus uiteraard zijn minder valide gasten welkom, mag de hulphond gewoon mee en houden onze chef-kok en zijn brigade graag rekening met een eventuele allergie of dieetwensen. In ieder geval heeft u de keuze uit altijdverse, streekgebonden culinaire specialiteiten. Met 140 wijnen op voorraad toosten we graag op een gastvrij weekend Zuid-Limburg.

Heerlijke kamers bieden u alle rust en comfort, maar als u een weekend Zuid-Limburg een romantisch tintje wilt geven is de themasuite met privésauna en whirlpool een aanrader.
Mogen wij uuitnodigen?

Hotel kasteel Bloemendal, voor een sportief weekend Zuid-Limburg!

Naast de romantiek kan een beetje beweging natuurlijk nooit kwaad. U kunt bij ons een fiets huren en op weg naar het drielandenpunt. De Vaalserberg lijkt altijd net iets hoger dan de vorige keer. Na de afdaling is het tijd voor de volgende klim, heerlijk door het Limburgse heuvelland. Na zo'n dagje fietsen is het de volgende dag tijd voor een verrassing. U krijgt een diner met maar liefst vijf gangen bij uw arrangement. Een weekend Zuid-Limburg wordt extra bijzonder met onze bijzonder bijzondere arrangementen. Probeer hetzelf!

Een weekend Zuid-Limburg altijd anders beleven? Hotel kasteel Bloemendal!

We hebben nu een aantal mogelijkheden gegeven, maar een weekend Zuid-Limburg kunt u eigenlijk het beste zelf plannen. Mocht u toch wat Internationaler willen? Dan kunt u vanuit hotel kasteel Bloemdal heel makkelijk naar Aken, Maastricht of Mechelen. Wat u ook kiest hotel kasteel Bloemendalverwelkomt u graag!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod