Direct naar de contentDirect naar de footer

Aken

Wilt u graag kennismaken met de stad Aken? Aarzel niet en meldt u aan voor de historische stadswandeling op donderdag met mevrouw Riet Vermeeren van Euregio Promotion.

Informatie

Vanaf juni tot en met eind oktober 2021 zal Riet u iedere donderdag in Aken gedurende 2 uur meenemen naar de tijd van de Romeinen en Karel de Grote.

Het is een boeiende maar vooral een vrolijke rondleiding door een aantrekkelijke, intieme en zeer levendige stad. Natuurlijk zal een bezoek aan de oude Akense Dom niet ontbreken, bouwjaar 800.

U kunt zich persoonlijk bij mevrouw Vermeeren aanmelden:
Telefoon: 06-22450833

De kosten voor deze rondleiding inclusief buskaartje bedragen € 12,50 vanaf 12 jaar en € 2,50 voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis deelnemen. Verzamelen om 09.30 uur op de gratis P & R parkeerplaats West-Friedhof: Vaalserstrasse (1,8 km over de Duitse grens vanuit Vaals).

Wij wensen u veel plezier!

Milieusticker

Indien u op eigen gelegenheid Aken met de auto wilt verkennen, willen wij u er graag op attenderen dat u sinds 1 februari 2016 een milieusticker nodig heeft. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de volgende website of de website van stad Aken.

Milieusticker bestellen