Direct naar de contentDirect naar de footer

Shoppen

Hotel Kasteel Bloemendal ligt centraal gelegen ten opzichte van diverse gezellige steden zoals Maastricht, Aken, Keulen, Düsseldorf, Luik en Antwerpen. Een van deze steden verkennen of gezellig een dagje shoppen is op deze manier erg dichtbij! U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan Maasmechelen Village Outlet Shopping of aan de Designer Outlet in Roermond.

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Slimme shoppers hebben de plek ontdekt waar topmerken worden verkocht tegen uitzonderlijk lage prijzen. In de meer dan 100 boetieks van Maasmechelen Village vindt u het hele jaar top Belgische en internationale modemerken tegen sterk verlaagde prijzen. In deze Village kunt u heerlijk ontspannen shoppen.

Designer outlet Roermond

Designer outlet Roermond

Vind uw favoriete designermerken met tot wel 70% korting, gedurende het hele jaar. Met onze mooie locatie dichtbij het centrum van Roermond, met cafés en restaurants, kinderspeelhoek en meer dan 150 boetieks, bieden wij voor ieder wat wils. Van beeldbepalende modemerken zoals Prada, Armani, Burberry en Moncler tot en met sportlabels, zoals Nike en Adidas, en gangbare merken, zoals Guess en Desigual.

Maastricht

Maastricht

Maastricht is de perfecte stad om te shoppen! De vele winkels en boetieks geven de stad een unieke sfeer. Van chique winkelen in moderne shoppingmalls tot unieke straatjes met kleine winkeltjes, het kan allemaal in Maastricht.

De winkels in Maastricht zijn ook iedere zondag geopend vanaf 12:00 uur, met uitzondering van feestdagen.

Aken

Aken

Aken beschikt over een groot aantal winkels voor elke smaak en elke portemonnee. De historische coulisse van het oude centrum zorgt daarbij voor de special effects bij het shoppen in de keizerstad ...

In de omgeving rond de Elisenbrunnen zijn bijzonder veel winkelmogelijkheden te vinden. Tegenover de Akense bezienswaardigheid ligt de Elisen Galerie: op meer dan 4.800 vierkante meter kun je hier rondstruinen, winkelen en eten.
De Adalbertstrasse is de belangrijkste winkelstraat van Aken en deze loopt van de kerk St. Adalbert tot de Elisenbrunnen.

De winkels zijn geopend van 10:00 uur - 20:00 uur, op zondag zijn de winkels gesloten in Aken.