Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol dineren
Sfeervol dineren

Restaurant Clermont

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, business meeting of een romantisch diner ontvangen wij u graag in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Onze chef-kok & zijn witte brigade verrassen u graag met overheerlijke en spannende creaties.
U kunt à la carte dineren of een keuze maken uit een van onze menu's. Combineer het geheel met een keuze uit onze wijnkaart. De speciaal geselecteerde wijnen staan garant voor een unieke smaakbelevenis.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks van 07.00 tot 11.00 uur. Een gezonde start van de dag, met een uitgebreid buffet.
Lunch

Lunch

Voor een lunch in ons restaurant kunt u op weekdagen vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur terecht. Op zaterdag en zondag opent het restaurant voor de lunch om 13:00 uur.
Diner

Diner

Het sfeervolle restaurant Clermont biedt u een mooie ambiance voor een avond volop genieten!
Roomservice

Roomservice

Roomservice kunt u gemakkelijk bestellen en betalen door middel van onze Anna-Bel service door de QR-code te scannen die op uw kamer te vinden is.
Koffie

Koffie

Voor een heerlijk kopje koffie kunt u doordeweeks tussen 12.00 uur en 17.00 uur terecht. Op zondag vanaf 12.30 uur.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
308 beoordelingen
Jacqueline
Hotel Kasteel Bloemendal 
Heel plezierige sfeer en heerlijke lunch

Van aankomt t/m vertrek was er fijne persoonlijke aandacht voor mijn hoogbejaarde ouders en mij. Het lunchmenu was overheerlijk en er werd voldoende ruimte gegeven tussen de verschillende gangen. Al met al het herhalen meer dan waard. Helaas weet ik naam van de medewerkers niet, maar nogmaals dank voor de fijne ontvangst.