Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Clermont

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch, business meeting of een romantisch diner ontvangen wij u graag in ons stijlvolle restaurant met uitzicht op onze prachtige kasteeltuin. Onze chef-kok & zijn witte brigade verrassen u graag met overheerlijke en spannende creaties.
U kunt à la carte dineren of een keuze maken uit een van onze menu's. Combineer het geheel met een keuze uit onze wijnkaart. De speciaal geselecteerde wijnen staan garant voor een unieke smaakbelevenis.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks van 07.00 tot 11.00 uur. Een gezonde start van de dag, met een uitgebreid buffet
Lunch

Lunch

Voor een lunch in ons restaurant kunt u elke dag vanaf 12.30 uur tot 16.00 uur terecht. Op zaterdag & zondag vanaf 13.00 uur.
Diner

Diner

Heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze menu's zijn geïnspireerd op de Franse keuken en vele specialiteiten uit de regionale keuken.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
279 beoordelingen
Jo
Hotel Kasteel Bloemendal 
Gezellig lunchen in een fijn restaurant

Wij bezoeken uw restaurant regelmatig voor de lunch op zondag en zijn meestal zeer tevreden over het gebodene. Alleen afgelopen zondag was het, vwb de kwaliteit van de spijzen, minder dan anders. Dit geldt met name voor het voor- en hoofdgerecht van het 3-gangen menu, dat wij veelal kiezen. Bij het voorgerecht was de BBQ-watermeloen nauwelijks te vinden en bij het hoofdgerecht was de kwaliteit van het vlees eigenlijk onder uw niveau. Het is de eerste keer van meerdere bezoeken dat wij enigszins teleurgesteld waren. Ook is het zo dat "na" de coronacrisis uw kaart sterk vereenvoudigd is in vergelijking met de tijd daarvoor, hetgeen we jammer vinden. Verder vragen wij ons af waarom U mogelijke alternatieven van het vermelde voor- en bijgerecht ook niet op de kaart vermeld. In uw restaurant zowel binnen als op uw mooi terras voelen wij ons zeer goed thuis. De serviceverlening van uw personeel kan zeer goed genoemd worden en wordt zeer gewaardeerd. Kortom wij toeven graag bij U.