- Hotel Kasteel Bloemendal

Maastricht

Kom genieten van een leuke middag op het Vrijthof of lekker slenteren door de binnenstad. De stad is vanuit Vaals goed bereikbaar met openbaar vervoer of eigen auto

Lees meer

 - Hotel Kasteel Bloemendal

Wellness in de omgeving

Gratis gebruik van zwembad & wellness faciliteiten op vertoon van uw Bloemendal gastenpasje bij Van der Valk Maastricht. Of breng een bezoek aan Thermae 2000 in Valkenburg of de Carolus Thermen vlak over de grens in Aken.

Lees meer

Activiteiten in de omgeving

 • %Maastricht% |binnen *handbereik* - Hotel Kasteel Bloemendal

  Maastricht

  Ons hotel is dichtbij de Limburgse hoofdstad Maastricht. De locatie is dan ook een prima uitvalsbasis voor een dagje uit. Of u nu een dagje wenst te slenteren in de historische binnenstad, een bezoek brengen aan een van de vele boetiekjes of gewoon lekker bourgondisch genieten op het vrijthof...alles is mogelijk.

  Lees meer
 • Aken - Hotel Kasteel Bloemendal

  Aken

  Wilt u graag kennismaken met de stad Aken? Aarzel niet en meldt u aan voor de historische stadswandeling met mevrouw Riet Vermeeren van Euregio Promotion.

  Lees meer
 • Zuid-Limburg - Hotel Kasteel Bloemendal

  Zuid-Limburg

  Hotel Kasteel Bloemendal is dankzij het historische pand al een unieke locatie maar in combinatie met de prachtige Limburgse heuvels is dit een suprême combinatie.

  Lees meer
 • Drielandenpunt - Hotel Kasteel Bloemendal

  Drielandenpunt

  Deze unieke locatie, gelegen op de top van de Vaalserberg, oftewel het hoogste punt van Nederland, bevindt zich enkele minuten van ons Hotel. Bij het drielandenpunt kunt u de perfecte combinatie vinden van natuur, ontspanning en spannende activiteiten. Hét geschikte uitstapje voor zowel jong en oud.

  Lees meer
 • Shoppen - Hotel Kasteel Bloemendal

  Shoppen

  Hotel Kasteel Bloemendal ligt centraal gelegen ten opzichte van diverse gezellige steden zoals Maastricht, Aken, Keulen, Düsseldorf, Luik en Antwerpen. Een van deze steden verkennen of gezellig een dagje shoppen is op deze manier erg dichtbij!

 • Fietsen en wandelen - Hotel Kasteel Bloemendal

  Fietsen & Wandelen

  De heuvels van Vaals en omgeving zal voor zowel de sportieve gast en recreatieve gast een uitdaging zijn.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.