Direct naar de contentDirect naar de footer
Ornament

Omgeving

 • Omgeving

  Maastricht

  Kom genieten van een leuke middag op het Vrijthof of lekker slenteren door de binnenstad. De stad is vanuit Vaals goed bereikbaar met openbaar vervoer of eigen auto

 • Omgeving
Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!

Activiteiten in de buurt

 • Maastricht

  Maastricht

  Ons hotel is dichtbij de Limburgse hoofdstad Maastricht. De locatie is dan ook een prima uitvalsbasis voor een dagje uit. Of u nu een dagje wenst te slenteren in de historische binnenstad, een bezoek brengen aan een van de vele boetiekjes of gewoon lekker bourgondisch genieten op het vrijthof...alles is mogelijk.

  Lees meer
 • Aken

  Aken

  Wilt u graag kennismaken met de stad Aken? Aarzel niet en bezoek de oude Keizersstad.

  Lees meer
 • Zuid-Limburg

  Zuid-Limburg

  Hotel Kasteel Bloemendal is dankzij het historische pand al een unieke locatie maar in combinatie met de prachtige Limburgse heuvels is dit een suprême combinatie.

  Lees meer
 • Drielandenpunt

  Drielandenpunt

  Deze unieke locatie, gelegen op de top van de Vaalserberg, oftewel het hoogste punt van Nederland, bevindt zich enkele minuten van ons Hotel. Bij het drielandenpunt kunt u de perfecte combinatie vinden van natuur, ontspanning en spannende activiteiten. Hét geschikte uitstapje voor zowel jong en oud.

  Lees meer
 • Shoppen

  Shoppen

  Hotel Kasteel Bloemendal ligt centraal gelegen ten opzichte van diverse gezellige steden zoals Maastricht, Aken, Keulen, Düsseldorf, Luik en Antwerpen. Een van deze steden verkennen of gezellig een dagje shoppen is op deze manier erg dichtbij!

  Lees meer
 • Fietsen & Wandelen

  Fietsen & Wandelen

  De heuvels van Vaals en omgeving zal voor zowel de sportieve gast en recreatieve gast een uitdaging zijn.

  Fietsen en wandelen